Ona je "ta", a ovih sedam znakova to i pokazuje: Nemojte ih ignorisati

18.11.2022

11:57

0

Autor: Z.A.S.

Divno je kada pronađete nekoga sa kim možete da zamislite budućnost, a evo kako da znate da li i ona isto razmišlja

Ona je "ta", a ovih sedam znakova to i pokazuje: Nemojte ih ignorisati
Ljubav - Copyright Profimedia

Kada biste pitali žene i muškarce o vezama, većina njih bi najverovatnije rekla da su one, u današnje vreme, komplikovane.

Dok su se nekada brakovi ugovarali, danas postoji mogućnost i da ljubav svog života upoznate na nekoj onlajn platformi za upoznavanje.

Međutim, s obzirom na dostupnost svega, nekada je teško uopšte spoznati ko je prava osoba za vas. I zato je jako važno obratiti pažnju na određene znakove, jer, možda vam je prava ljubav sve vreme ispred nosa.

I zato je još dragocenije kad upoznate nekoga ko vam se stvarno, stvarno dopada, do koga vam je stalo i sa kim možete da zamislite budućnost. Ali, ako se pitate da li i ona vaš odnos doživljava na isti način, evo kako da znate.

Tu je već dugo

Ako ste dugo zajedno, velike su šanse da ćete zajedno i ostati. Jer, jednom kad se ozbiljno upoznate i vežete za nekoga, ne želite da pustite tu osobu da ode tek tako. Ljubav je divna, ali bliskost i sigurnost grade se godinama, a ženama su možda i važnije nego muškarcima.

Pexels
 

Ne poznaje i ne priznaje granice

Pokazuje vam koliko joj je stalo do vas svakog dana, iznova. Na sitnicama. Ona želi da je tretirate kao princezu, ali možda i više od toga želi vas da tretira kao kralja – njenog srca i njenog sveta.

Profimedia
 

Učinila vas je delom svog "kruga"

Njena mama vas obožava, prošli ste sve "testove" njene najbolje drugarice još od vrtića. Ako ste vi onaj pravi za nju, to će se pokazati na svim nivoima njenih emotivnih odnosa tako što ćete u svaki biti ravnopravno uključeni.

Pixabay
 

Kaže kako se oseća i šta želi

Ako vam kaže šta želi i kada to želi (kao "možda bi trebalo da razmislimo da počnemo da živimo zajedno na proleće" na primer), ona je ozbiljna u svojoj ljubavi prema vama, ali se, što je možda još važnije, ne boji da vam to pokaže.

Profimedia
 

Sanja o zajedničkoj budućnosti

Ako ima negde "listu" imena za vašu decu, ako joj često izleti nešto kao "kada se budemo venčali, "kada budemo čekali bebu"… nema sumnje. Čak i ako je to još u dalekoj budućnosti, ona želi da je vi izgradite zajedno.

Profimedia
 

Ne boji se da bude iskrena

Kaže vam kad joj idete na živce, bez zadrške prijavi kad je tužna, objasni vam zašto je u određenoj situaciji bila ljubomorna. Priča vam o svom detinjstvu, o svojim nadama i snovima, o svojim strahovima. O životu kakav želi - sa vama. Žene se toliko otvore samo kad znaju da je muškarac pred kojim sebi dozvole da se ogole toliko vredan toga.

Pixabay
 

Ne postavlja uslove

Njena ljubav ne poznaje "ali". Voli vas, svakog dana. Čak i tokom onih dana kad vi sebe ne volite. Veruje u vas i kad vi sami sumnjate. I, da, "zauvijek" je reč koja joj pređe preko usana kad razgovarate. A kad se svađate, čak i kad se ozbiljno svađate, kad ste oboje ljuti, ona nađe način da vas podseti na to da vas voli bezuslovno. Da ste vi sve što želi od života. Onaj jedan, jedini, njen čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike