Da, veza zahteva kompromis, ali ako on radi ove stvari, imate puno pravo da ga ostavite bez trunke kajanja

25.11.2022

11:46

0

Autor: Z.A.S.

Ukoliko je sebičan, ne želi da vas upozna sa porodicom i prijateljima, a pritom i laže, ne znamo zašto biste čekali?

Da, veza zahteva kompromis, ali ako on radi ove stvari, imate puno pravo da ga ostavite bez trunke kajanja
Svađa - Copyright Profimedia

I ljubav i poštovanje i kvalitetan odnos bi trebalo da se dogode, odnosno da dođu prirodno, a ne kao posledica toga što se jedna osoba konstantno trudi i žrtvuje, dok druga samo uzima a ništa ne daje zauzvrat.

Apsolutno je razumljivo da, kada smo zaljubljeni, stvari ne vidimo realno i da smatramo da ćemo svojom ljubavlju i požrtvovanošću i drugu stranu učiniti takvom.

Međutim, ukoliko vam "pukne film", potpuno će biti razumljiva vaša potreba i želja da ga, zbog jednog od ovih razloga, ostavite.

Profimedia
 

Javlja se samo kad njemu odgovara

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lepo mu je sa vama, ali sledeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namere tako se definitivno neće ponašati.

Laže

Za laganje ne treba neko posebno obašnjenje i to nikada ne bi trebalo da mu tolerišete.

Profimedia
 

Ne želi da čuje "ne" od vas

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ukoliko nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta.

Uvek je u pravu

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni do ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvek "najpametniji"? Upravo tako!

Profimedia
 

Sebi je najbitniji

Šta je njemu najvažnije u životu? On - njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvek na drugom mestu ili čak - trećem.

Osećate da vas ne ceni dovoljno

Trudite se da uradite sve za njega, pa često i sebe zanemarite, ali imate osećaj da on to uopšte ne ceni. Muškarac koji je pravi za vas, ceniće i najmanju sitnicu i to je sve što treba da znate.

Profimedia
 

Krije vas

Već neko vreme se viđate, ali njegove prijatelje, osim na fotografijama nikada niste videli. O porodici tek da ne govorimo... ne zna se da li je ružniji osećaj da niste "dovoljno dobri" da bi vas sa svima uopoznao, ili osećaj da možda nešto krije. Imate opciju da porazgovarate sa njim ili da nestanete - na vama je da odlučite.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike