Prevarantu sa Tindera konačno zabranjen pristup aplikaciji: Žrtvama prikazivao luksuzan život, pa im uzimao ogromne svote novca (VIDEO)

08.02.2022

12:49

0

Dokumentarac o njemu je, ovih dana, u vrhu po gledanosti

Prevarantu sa Tindera konačno zabranjen pristup aplikaciji: Žrtvama prikazivao luksuzan život, pa im uzimao ogromne svote novca (VIDEO)
prevarant - Copyright Profimedia Pixabay

Svi znamo da prevare preko interneta postoje.

I svi znamo da treba da se čuvamo.

Međutim, ono što mnogo puta ne umemo da procenimo jeste ko je, zapravo, prevarant.

Mini kurs o tome možete da pogledate na "Netflixu", jer je film "The Tinder Swindler", ovih dana, među najgledanijima.

Ukoliko vam već iz naslova nije jasno, reč je o prevarantu sa Tindera, Izraelcu Shimonu Hayutu, koji je ime promenio u Simon Leviev (koristio je i na desetine drugih imena) i koji važi za jednog od najvećih prevaranata na svetu.

Ukoliko film, još uvek, niste pogledali, otkrićemo vam to da je svoje žrtve pronalazio preko Tindera, aplikacije za upoznavanje, koju mnogi koriste, i dobrano se potrudio da ih uveri da je sin milijardera koji živi izuzetno luksuznim životom.

Pixabay
 

Devojke je redovno vodio u druge zemlje i to na prvim sastancima, naravno, koristeći privatne avione. Prikazivao je luksuzan život, a novac nikada nije bio problem. Sve do jednog trenutka.

I da li već, otprilike nazirete u kom pravcu ovo ide?

Ne?

Nakon nekog vremena perfektnog funkcionisanja, od njih bi tražio ogromne svote novca koje, naravno, nikada nije planirao da im vrati.

Dovoljno smo vam rekli, za ostatak priče odgledajte ovaj film.

I da... ovo nije izmišljeno, čovek zaista postoji i ono što je dobro u celoj priči jeste to da mu je zvanično zabranjen pristup aplikaciji.

Profimedia
 

- Sproveli smo detaljnu unutrašnju istragu i možemo da potvrdimo da Simon Leviev više nije aktivan na Tinderu ni pod kojim od poznatih alijasa koje je do sada koristio -, zvanično je saopštio Tinder.

Leviev je, u vreme izlaska dokumentarca, još uvek imao aktivan profil na ovoj aplikaciji.

Pogledajte zvaničan trejler:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike