Odbila da spava s dečkom sa Tindera, pa od njega dobila tužbu za „kršenje usmenog ugovora“

24.06.2021

18:45

0

Autor: Z. A.

Dečko nije prihvatio ne kao odgovor

Odbila da spava s dečkom sa Tindera, pa od njega dobila tužbu za „kršenje usmenog ugovora“
Copyright Instagram: authentically_emi

Podrazumevalo se da će među nama nešto biti, iako mu to naravno nije otvoreno rekla, ispričala je devojka, a brzo je od dečka s kojim je jednom izašla dobila tužbu za „kršenje usmenog ugovora“ o polnom odnosu s njim

Sa 55 milijardi sastanaka dogovorenih preko njega, Tinder se reklamira kao najpopularnija dejting aplikacija na svetu, ali od toliko ljudi prema zakonu velikih brojeva aplikacija neke mora spojiti s ljudima koji im ne odgovaraju – ili bi najradije da ih nikad nisu ni upoznali…

To se dogodilo i Kanađanki Emili Makinon koja je nedavno na svom TikTok profilu @your.big.sis.emi objavila video s detaljima o svom „sastanku iz noćne more“, s muškarcem za kog kaže da „ima problem s lošom higijenom i velikom egom i ne prihvata ne’ kao odgovor…“

– Kad smo se upoznali, on je (zvaću ga Čed) bio student prava – ispričala je Makinon, kojoj se dečko svideo, pa su nakon izlaska otišli kod njega kući.

Podrazumevalo se, kaže, da će među njima nešto biti, alii ističe da mu to nije otvoreno i rekla.

Počeli smo da se ljubimo i svlačimo, ali u jednom sam trenutku osetila je jako neugodan miris i shvatila da dolazi od njega i da je prljav: a kad je skinuo donje rublje, morala sam se odmaknuti – priča ona.

Ubrzo je, kaže, otišla kući i nije više razmišljala o njemu i toj neugodnoj situaciji: sve dok joj nije poslao pismo u kojem je optužuje za „kršenje usmenog ugovora“, prenio je Metro.

– Nekoliko dana kasnije uručena mi je i službena tužba – ispričala je devojka i dodala da joj je Čed nekoliko puta ponovio da mu je tata advokat, pa je odlučila da kontaktira s njegovim ocem koji joj je obećao da će sve rešiti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝐄𝐦𝐢𝐥𝐲 | 🇨🇦 (@authentically_emi)

Ipak, nedugo nakon njene objave Čed se opet javio, ovaj put s pretnom tužbe za klevetu, jer mu je, kaže, „nepovratno narušila ugled“, premda nije javno otkrila ni njegovo pravo ime.

Kanađanka je sve vezano za ovaj bizarni slučaj prosledila svom advokatu, u nadi da će dečko s kojim je jednom izašla prestati sa suludim optužbama i pravnim tužbama protiv nje, piše večernji.hr.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

možda će vas i ovo zanimati

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike