Mister Tinder: Ovako izgleda muškarac sa najviše lajkova na aplikaciji za upoznavanje

23.02.2021

16:08 >> 16:11

0

Čak 15 hiljada Britanki smatralo je da je Stefan zgodan

Mister Tinder: Ovako izgleda muškarac sa najviše lajkova na aplikaciji za upoznavanje
Copyright Pixabay

Već pet godina ima profil na “Tinderu,” popularnoj aplikaciji za upoznavanje. Za to vreme, Stefan Pjer Tomlin izašao je na 15 sastanaka, a ostvario veze sa četiri devojke.

Ipak, čak 15 hiljada Britanki prevukle su na desno kada su naišle na njegov profil na Tinderu i na taj način dale do znanja da im se dopada.

Stefan se bavi modelingom i trenutno je u vezi sa manekenkom Egle Damulite koju nije upoznao preko ove aplikacije, već u stvarnom svetu.

Bez obzira na to, aplikacija za upoznavanje, njegova je topla preporuka svim samcima.

-To je odličan način da razgovarate sa mnogim ljudima i daje vam prednost – kaže.

Zanimljivo je i to da je mladić ispričao kako je kao prvu rečenicu kojom se javljao nekoj devojci uvek napisao nešto što liči na kompliment – previše si dobra za ovu aplikaciju, šta ćeš ti ovde.

Ne voli kada dame koriste previše filtera na svojim fotografijama, a za samo kreiranje profila, dao je nekoliko saveta.

Profimedia

-Kada kreirate profil, pobrinite se da imate odličnu prvu fotografiju sa dobrim osvetljenjem i šarenom pozadinom. Opis profila treba da bude nešto duhovito i dovitljivo, ali kratko. Mislim da sam skupio toliko lajkova jer sam imao zabavnu biografiju i dobre fotografije. Definitivno mi je pomoglo i to što sam model.

Takođe, sa onima sa kojima kliknete, treba da razgovarate van aplikacije jer su tada ljudi mnogo iskreniji.

-Uvek bih pre viđanja uživo imao i video poziv sa osobom, kako bih se uverio da profil nije lažan – ispričao je on i priznao da podržava i seks na prvom sastanku, ako se oseti hemija.

Sem što se bavi modelingom, on je započeo i novi biznis krajem prošle godine. Sa Jutjub zvezdom Lordom Alijem, Stefan je lansirao novu bezbednu onlajn banku pod imenom “Lanister.” Njihova sigurna kartica omogućava da imate čak 8 naloga.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike