Planirate veliko spremanje: Trikovi kako da se dobro organizujete i sredite celu kuću, a umor ne osetite

20.10.2021

11:20

0

Čini vam se kako nikada nemate dovoljno vremena da u kući sve bude cakum-pakum

Planirate veliko spremanje: Trikovi kako da se dobro organizujete i sredite celu kuću, a umor ne osetite
Copyright Profimedia

Ukoliko se budete držali ove metode i inače, ne samo kada radite "generalku", kuća će vam biti čistija i imaćete manje kućnih poslova za obavljanje tokom vikenda.

Napraviti veliko čišćenje doma nikada nije jednostavno, pogotovo kada imate malu decu koja neprestano vuku igračke iz sobe u sobu, prosipaju hranu i slično, ali Tiktokerka i mama Džen kaže da se sve može - samo ako se dobro organizujete. 

Ona je otkrila svojim pratiocima kako se ona priprema za "generalku" koja, doduše, traje nekoliko dana, ali smatra da je to bolje nego da sve odradite u jednom danu ili potrošite slobodan vikend, pa neki delovi kuće ostanu površno očišćeni jer više nemate vremena ni snage.

Naime, Džen na jedan papir nacrta ceo raspored - svaki dan čisti drugu prostoriju, eventualno dve, ali im se posveti maksimalno i kada dođe vikend bude slobodna jer je ceo posao podelila na dane u nedelji.

Dnevno vam je potrebno 30 do 60 minuta, pa nećete osećati preterani umor od čišćenja.

Pratioci su oduševljeni i, kako kažu, jedva čekaju da isprobaju ovu metodu, ali i mnoge druge koje ova mama redovno deli na svom TikTok profilu.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike