Mama otkrila genijalan trik: Zahvaljujući ovim stvarima koje svi imamo u kući, pegla vam više nikada neće biti potrebna (VIDEO)

23.11.2022

16:46

0

Autor: Z.A.S.

Uštedeće vam vreme, a istovremeno ćete moći da sušite mnogo više stvari nego do sada

Mama otkrila genijalan trik: Zahvaljujući ovim stvarima koje svi imamo u kući, pegla vam više nikada neće biti potrebna (VIDEO)
Veš - Copyright Profimedia

Teško da postoji osoba koja će reći da uživa u peglanju. Em je dosadno, em oduzima mnogo vremena i to zna svaka žena koja je, makar jednom, uzela peglu u ruke. I poneki muškarac, naravno.

Dakle, peglanje je naporno i zamorno čak i onima koji žive sami, a kamoli ženama koje imaju dvoje i više dece. Osim što mašina za veš konstantno radi, sve te stvari treba i ispeglati, a to je zaista posao.

A ako, pored toga što ste majka, imate i posao kojim morate da se bavite, razumemo - u problemu ste. Osim ako niste preduzimljivi poput ove "Tik-Tokerke" koja je odlučila da podeli trik kojim se služi kako više ne bi morala da pegla odeću.

Naime, ona je smislila kako da odeća bude savršeno ispeglana bez da peglu uzme u ruke. A sve što je za to potrebno jesu ofingeri i sušilica za veš.

Kada izvadi veš iz mašine, ova mama i uspešna preduzetnica, svaku stvar okači na ofinger, a zatim ofinger okači na sušilicu za veš (možete koristiti i žicu).

Kada se osuši, veš bude savršeno ravan i to bez korišćenja pegle, a pored toga, štedi se i na prostoru i na ovaj način mnogo više veša možete da sušite istovremeno.

Pogledajte kako to izgleda, a ukoliko vam više odgovara, evo još jednog načina da veš ispeglate bez korišćenja pegle.

@mumatnumber23 This laundry hack has been an absolute game changer and we will continue to do it. No more folding 101 items of clothing (unless they go in drawers 😆). Plus with hanging it up, I’m finding that clothing has minimal creasing too! This hack has become a permanent fixture in our house for sure 💕 #hack #hacks #cleantok #laundry #laundrytok #laundryhack #idea #voiceover #caption #captions #mumatnumber23 #xyzbca #fyp #fypシ ♬ Aesthetic - Tollan Kim

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike