Otkrivamo tajni trik za automobil koji morate znati: Zatvorite prozore bez korišćenja ključeva i motora (VIDEO)

28.05.2024

16:16

0

Autor: V. I.

Šanon Mičel je podelila video trikom uz koji možete zatvoriti prozore automobila bez potrebe za ključevima ili pokretanjem motora

Otkrivamo tajni trik za automobil koji morate znati: Zatvorite prozore bez korišćenja ključeva i motora (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Šanon Mičel iz Belfasta podelila je zapanjujući viralni video na TikToku, otkrivajući malo poznati trik za automobil koji omogućava zatvaranje prozora bez korišćenja ključeva ili pokretanja motora. Za samo par dana video je pogledalo preko milion ljudi a reakcije su raznolike.

Neverovatan trik za automobil koji svaki vozač treba da zna

Vozači su ostali zatečeni nakon što je Šanon otkrila ovaj trik, za koji je njen dečko mislio da je opštepoznat. U videu Šanon je demonstrirala kako jednostavno dvostrukim klikom na dugme za zaključavanje, a zatim držanjem dugmeta, prozori automobila automatski zatvaraju.

Kako zatvoriti prozore automobila bez ključeva

Šanon je opisala kako je namerno ostavila spušten prozor automobila nakon što je ugasila motor. Zatim je pokazala kako dvostrukim klikom na dugme za zaključavanje i držanjem dugmeta prozori automatski podižu, što je izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima.

 

@shannon_mitch

I feel like a own a transformer now 😂😂 ♬ original sound - shannon mitchell

 

Otkrijte kako da otvorite i zatvorite prozore automobila bez napora

Još jedan trik koji je Šanon otkrila jeste da se držanjem dugmeta za otključavanje svi prozori automobila automatski spuštaju. Ovaj video prikupio je preko 1,3 miliona pregleda i izazvao 73.200 lajkova, dok su korisnici na mreži delili svoje oduševljenje i iznenađenje.

Reakcije korisnika na TikToku

Korisnici su u komentarima izrazili svoje čuđenje ovim trikom, dok su neki tvrdili da su već znali za njega. Megan Eva Džejn je izjavila: „Volela bih da je moj auto ovako visoke tehnologije, ali ja još imam roletne pozadi.” Šona je uzbuđeno odgovorila: "Omg, upravo sam to probala i uspelo je. Takođe, ako otvorite auto, držite dugme, prozori se spuštaju.”

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike