Trik auto-mehaničara Steve: Umesto da ujutro odleđujete retrovizore, popijte na miru svoju kaficu

09.01.2024

18:22

0

Autor: V. I.

Ponekad su najbolja rešenja ona koja su nam već na dohvatu ruke

Trik auto-mehaničara Steve: Umesto da ujutro odleđujete retrovizore, popijte na miru svoju kaficu
Copyright Freepik

Zima, sezona kada svitanje izgleda kao da je neko pritisnuo dugme za snooze na suncu. Ustajete iz toplog kreveta, oblačite se i pripremate za još jedan zimski dan. Ali čim kročite napolje, shvatate da su vaši retrovizori zarobljeni u ledenom oklopu, kao kraljevska straža u zamku od leda.

Mi vam pomažemo da oslobodite retrovizore na svom četvorotočkašu, a da ne provedete dragocene jutarnje minute stružući led? Rešenje je jednostavno a imate ga već u kući - kuhinjska folija.

Profimedia
 

Da, ta ista folija koju koristite da sačuvate ostatke jučerašnjeg obroka može biti vaš najbolji saveznik protiv ledenih retrovizora. Veče pre, uzmite dva komada folije i pažljivo ih obavijte oko svakog retrovizora. To je kao da oblačite vašem automobilu male zimske kapute, pripremajući ih za hladnu noć koja sledi.

Folija deluje kao štitnik, jer odbija vlagu i sprečava stvaranje leda. Sjajno, zar ne? Kada se ujutru vratite do automobila, sa lakoćom skidate foliju, otkrivajući ispod nje neoštećene i čiste retrovizore. To je trenutak kada shvatite da ste se upravo izborili sa zimom, koristeći ništa više od predmeta iz vaše kuhinje.

Ovaj trik ne samo da vam štedi vreme, već i nerviranje. Umesto da provedete jutro boreći se sa ledom, sada možete mirno da popijte svoju jutarnju kafu, znajući da su vaši retrovizori sigurni i zaštićeni, spremni da vam pruže jasan pogled na put ispred vas.

 Vaši retrovizori su sada spremni da vas sigurno vode kroz zimske puteve, dok vi možete uživati u mirnom i opuštenom jutru, bez ledenih iznenađenja. Kuhinjska folija - vaš vitez u sjajnom oklopu, od sada i zvanično deo vašeg zimskog arsenal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike