Tragična sudbina luksuznog vozila: Novi Ferrari pokvaren nakon samo jednog sata posle kupovine? (VIDEO)

03.07.2023

17:15

0

Autor: K. B.

Jutjuber Džejk Pol izdvojio 421.000 dolara za svoj novi Ferrari 296 GTB

Tragična sudbina luksuznog vozila: Novi Ferrari pokvaren nakon samo jednog sata posle kupovine? (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jutjuber Džejk Pol je nedavno investirao 421.000 dolara u svoj najnoviji automobilski dragulj - žuti Ferrari 296 GTB. Sa željom da uživa u vožnji i poveća svoju popularnost na društvenim mrežama, odlučio se za ovaj automobil, koji nije deo njegove buduće kolekcije.

Međutim, nažalost, Ferrarijev proizvod nije bio spreman na agresivne akcije koje je Džejk brzo izveo. Umesto da postepeno upozna svoj novi automobil, Pol je započeo s divljanjem, a već nakon 90 pređenih kilometara, Ferrari je iznenada izgubio snagu.

Ferrari 296 GTB impresionira snagom svog hibridnog pogona od 830 KS, koji mu omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 2,9 sekunde.

 

 

Nažalost, Džejk je "pokvario" automobil pre nego što je stigao do prve krivine. Vrtio se u mestu, pravio gume, a na digitalnoj instrument tabli su se pojavljivala upozorenja o kvarovima u različitim sistemima.

Ipak, dobra vest je da je Ferrari i dalje sposoban za vožnju i verovatno je greška samo u elektronici automobila.

Svejedno, Džejk ne ostaje dosadno neuspehom, kako je pokazao u drugom delu videa. Otkrio je da je takođe kupio pravi klasik - Ford Fairline 500 Skyliner iz 1958. godine, koji dodatno oplemenjuje njegovu automobilsku kolekciju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike