Nesvakidašnji prizor u Monaku: Legendarni Ferrari F40 parkiran na luksuznoj jahti (FOTO/VIDEO)

29.05.2023

11:59

0

Autor: K. B.

Luksuzna jahta dobija neočekivanog suvozača

Nesvakidašnji prizor u Monaku: Legendarni Ferrari F40 parkiran na luksuznoj jahti (FOTO/VIDEO)
Copyright Pixabay

Jedan od svega 1.311 primeraka modela Ferrari F40, proizvedenog krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, našao je svoje mesto na luksuznoj jahti u Monaku, gde će provesti trkački vikend Formule 1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Car&Vintage (@carvintage)

 

Iako nije neobično da vidite F40 na ulicama Monaka, ovaj primer tog modela postavljenog na jahtu privukao je veliku pažnju u ovom luksuznom okruženju. Nedavno smo videli sličnu scenu kada je multimilijarder Adrijan Porteli podigao svoj automobil McLaren Senna GTR u svoj novi penthaus u Melburnu, Australija.

 

 

F40 je na jahtu postavila kompanija Altr, luksuzni onlajn butik koji omogućava kupovinu ekskluzivnih proizvoda putem kriptovaluta. Altr sebe opisuje kao „kapija u svet luksuznih kolekcionarskih predmeta“ koji kolekcionarima pruža jednostavan način za kupovinu retkih predmeta. Takođe je moguće digitalizovati kolekciju i kreirati NFT.

 

 

Altr je udružio snage sa italijanskim dilerom Car & Car, koji prodaje automobile visoke klase. Navodno, F40 je pristao na jahtu Kuinta Essentia, čija je vrednost 40 miliona dolara, prema informacijama portala Motor1.com.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike