Dramatični prizor za ljubitelje automobila: Policija uništava zaplenjena BMW vozila (VIDEO)

01.07.2023

18:50

0

Autor: K. B.

Snimak može izazvati neprijatnost kod određenih ljubitelja automobila

Dramatični prizor za ljubitelje automobila: Policija uništava zaplenjena BMW vozila (VIDEO)
BMW - Copyright Profimedia

Francuski zakoni u vezi sa saobraćajnim prekršajima su strogi, dozvoljavajući policiji da odlučno reaguje i strogo kažnjava sve prekršioce, posebno one koji ugrožavaju javnu bezbednost vožnjom na opasan način po ulicama.

U tom kontekstu, policija je navodno zaplenila dva vozila BMW Serije 3 nakon što su se pojavili snimci na kojima se vidi kako ova vozila izvode drift na ulicama grada Turvil la Rivijera na severu Francuske.

Prema tvrdnjama jednog od vlasnika, vozila su odmah stavljena pod presu pre nego što su podneli žalbu ili imali priliku da se brane na sudu. Policija je objavila snimak šarenog E46 i žutog E36 uz opis "Pravda zahteva uništenje vozila".

 

 

Jedan korisnik na Instagramu pod imenom @alann_abt se oglasio tvrdeći da je njegov žuti E36 konfiskovan zbog snimka na kojem izvodi drift unutar napuštenog industrijskog kompleksa.

Nekoliko dana nakon objavljivanja snimka, policija je zaplenila njegovo vozilo. On kaže da je očekivao samo da plati novčanu kaznu, a nije očekivao da mu se vozilo zapleni i uništi, posebno pre nego što je imao priliku da se brani na sudu.

Navodno, vozilo mu je oduzeto dok je bio na poslu, sa svim ličnim stvarima unutra, koje mu nisu bile vraćene.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike