Margo Robi zaintrigirala izjavom: Možda smo Greta i ja novi Skorseze i De Niro (FOTO)

30.11.2023

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Njih dve su ove godine bile najuspešniji tandem u Holivudu

Margo Robi zaintrigirala izjavom: Možda smo Greta i ja novi Skorseze i De Niro (FOTO)
Copyright Profimedia

Martin Skorseze i Robert de Niro obeležili su jedno razdoblje u filmskoj industriji. Reditelj i glumac sarađivali su na ukupno 11 projekata, od kojih je 10 igranih filmova.

"Ulice zla" iz 1973. godine je bio prvi film na kojem je ovaj legendarni duo zajedno radio.

Profimedia
 

Poslednji Skorsezeov film u kojem igra De Niro je "Ubistva pod cvetnim mesecom" koji se trenutno prikazuje u bioskopima širom sveta. Slavni reditelj i sa Leonardom Dikapriom, koji takođe igra u ovom ostvarenju, ima dugogodišnju saradnju i već pripremaju svoj osmi film

Profimedia
 

Margo Robi i Greta Gervig sarađivale su na ovogodišnjem hitu "Barbi", koji je zaradio 1.4 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.

Moraš sa mnom da snimiš još filmova

Filmu se predviđaju neke nominacije za Oskara, ali ako ih i ne bude rediteljka i glumica mogu biti zadovoljne ogromnim, gotovo neočekivanim uspehom filma. Njih dve su dale intervju za Entertainment Tonight, a kada ih je novinarka pohvalila da su odlično odradile posao, Margo Robi je rekla: 

Profimedia
 

- Možda smo nas dve nove Skorseze i De Niro ili Skorseze i Leonardo. Ono što želim da kažem je da moraš sa mnom da snimiš još četiri ili pet filmova - rekla je glumica Greti Gervig. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike