De Niro otkrio koji filmski projekat ga je uznemirio: Zbog treme morao da učini jednu stvar (VIDEO)

20.06.2023

18:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Taj poduhvat je bio nešto novo u njegovoj karijeri

De Niro otkrio koji filmski projekat ga je uznemirio: Zbog treme morao da učini jednu stvar (VIDEO)
Robert de Niro - Copyright Profimedia

Robert de Niro je u jednom nedavnom intervjuu otkrio da se toliko unervozio dok je režirao svoj prvi film da je pitao prijatelje za savet. Slavni glumac stao je i ispred i iza kamere u filmu „Priča iz Bronksa“ iz 1993. godine, ali je rekao da je konstantno imao tremu jer je taj poduhvat bio „nešto novo“ u njegovoj karijeri.

Profimedia
 

De Niro je naglasio da je dobio savet od određenih prijatelja koji su bili u sličnim situacijama, odnosno glumaca koji su režirali filmove.

- Morate samo da uskočite, uradite to i prihvatite da ste u tome u svakom trenutku, svakog dana i to je to - izjavio je glumac.

Osetio sam da to mogu

Zasnovan na samostalnoj predstavi Čeza Palminterija, film „Priča iz Bronksa“ prikazuje De Nira kao vozača autobusa koji pokušava da spasi svog sina iz kandži lokalnog mafijaškog bosa kojeg igra Palminteri. De Niro je preuzeo projekat jer je želeo nešto da režira.

Profimedia
 

- Hteo sam da se oprobam u režiji i rekao sam sebi da moram da donesem konačnu odluku. Onda sam video Čezov samostalni šou i razgovarao sa njim o eventualnoj adaptaciji za film. Osetio sam da mogu da dodam nešto tome i Čez mi se svideo, imali smo sjajan odnos, tako da je sve bilo lepo - zaključio je glumac i dodao:

- Uskoro ću ga ponovo pogledati, jer nisam dugi niz godina. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike