Rajan Gosling posle Kena u ulozi kaskadera: Žestok akcioni triler u kome mu društvo pravi još jedna slavna plavuša (FOTO/VIDEO)

03.11.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljen je prvi trejler ovog ostvarenja

Rajan Gosling posle Kena u ulozi kaskadera: Žestok akcioni triler u kome mu društvo pravi još jedna slavna plavuša (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Dejvid Lič, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove "Brzina metka", "Dedpul 2", "Atomska plavuša" i "Paklene ulice: Hobs i Šo", stiže sa novim i njegovim najličnijim film do sada.

"Kaskadar" je novi urnebesni, žestoki akcioni triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrednoj, ali nedovoljno cenjenoj ekipi koja ih stvara.

Profimedia
 

Rajan Gosling glumi Kolta Siversa, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrisao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovo ga uvlače u posao kada velika zvezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša devojka, Džodi Moreno (Emili Blant), nestane.

Profimedia
 

Nečuvene egzibicije

Dok nemilosrdna producentkinja (Hana Vedingem) manevriše kako bi nestanak zvezde Toma Rajdera (Aron Tejlor-Džonson) ostao tajna za studio i medije, Kolt izvodi nečuvene egzibicije pokušavajući da, sa ograničenim uspehom, ponovo šarmira Džodi.

Profimedia
 

Dok se misterija oko nestalog glumca produbljuje, Kolt će se naći u zamci mračne kriminalne zavere koja će ga dovesti u situaciju da pomeri svoje granice i dođe do ivice, opasnije od bilo kog kaskaderskog zadatka koji je ikada imao.

Film pred publiku stiže u februaru sledeće godine, a objavljen je prvi trejler.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike