Haos zbog Pedra Paskala: Da li popularni glumac napušta seriju „Mandalorijanac“? (FOTO/VIDEO)

23.03.2023

21:30

0

Izgleda da se njegova uloga polako potiskuje u odnosu na druge likove

Haos zbog Pedra Paskala: Da li popularni glumac napušta seriju „Mandalorijanac“? (FOTO/VIDEO)
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Tek što se završila prva sezona serije „The last of Us“, u kojoj je Pedro Paskal svojom maestralnom ulogom osvojio ceo svet, fanovi mogu da ga prate i u trećoj sezoni popularnog „Mandalorijanca“.

On i u ovom projektu ima glavnu ulogu, usamljenog lovca na glave koji je unajmljen da vrati „dete“.

Profimedia
 

Međutim, kako prenose svetski mediji, postoji bojazan da u on u ovoj seriji, odnosno njegova uloga, polako odlazi u zapećak u odnosu na druge likove koji, iz u epizode u epizodu, postaju sve dominantniji.

Šta će biti sa Paskalom?

Istina, lik Pedra Paskala je samo u prvoj epizodi bio u fokusu. Druga epizoda se vrtela oko njegove potrage na Mandaloru, ali emocionalni vrhunac se dogodio tek kada ga je Bo-Katan dva puta spasila.

Kako smatraju fanovi serije, očigledno se njenom liku daje sve više prostora, dok se Paskalova uloga polako potiskuje. Da li to znači i odlazak glumca iz ove franšize „Ratova zvezda“, ne znamo, ali očigledno je da on više ne vodi glavnu reč.

Profimedia
 

Podsetimo, treća sezona serije je počela sa emitovanjem 1. marta. U decembru 2020. godine su najavljene tri spin-of serije, koje će razviti vremensku liniju ove priče: „Knjiga Boba Feta“, „Skeletna posada“ i „Asoka“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike