Nakon Elen Pompeo još jedna glumica napustila "Uvod u anatomiju": Bila je jedan od omiljenih likova (FOTO/VIDEO)

21.03.2023

17:00

0

Za njen lik mnogi fanovi su bili vezani

Nakon Elen Pompeo još jedna glumica napustila "Uvod u anatomiju": Bila je jedan od omiljenih likova (FOTO/VIDEO)
Uvod u anatomiju - Copyright Profimedia

Tek što se publika oporavila od prvobitnog šoka kada je popularnu seriju "Uvod u anatomiju" napustila omiljena doktorka Meredit Grej, odnosno Elen Pompeo, seriju napušta još jedna glumica.

Reč je o Keli Makriri koja igra polusestru Meredit Grej.

- Nakon devet sezona opraštam se od Megi Pirs i njene porodice u bolnici. Bila mi je ogromna čast što sam bila deo legendarne televizijske serije kao što je "Uvod u anatomiju". Uvek ću biti zahvalna Šondi Rajms, Kristi Vernoff i ABC-ju na pruženoj prilici i neverovatnim fanovima na njihovoj strastvenoj podršci - rekla je glumica.

Profimedi
 

Ona je za Deadline dodala:

- Provesti devet godina istražujući lik iznutra i spolja, a istovremeno dopreti do globalne publike zanimljivim pričama redak je dar. Pružena mi je prilika da sarađujem sa bezbroj briljantnih umetnika, da učim od njih i budem inspirisana njima ispred i iza kamere.

Njen odlazak nikome neće pasti lako

U omiljenoj "doktorskoj" seriji tokom bezbroj sezona zaista je protutanjalo bezbroj likova, a Megi Pirs je svakako jedan od onih za koje su se fanovi najviše vezali, tako da odlazak ove glumice iz serije sigurno nikome neće lako pasti.

- Glumiti Megi Pirs bila je jedna od istinskih radosti mog života i odlazim s dubokom zahvalnošću za svaki korak ovog putovanja. Uzbuđena sam zbog sledećeg poglavlja i onoga što budućnost nosi - zaključila je Makriri.

Keli će se poslednji put pojaviti u seriji 13. aprila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike