Zastrašujućom slikom najavljen nastavak serije "The Last of Us": Ruka od koje se ledi krv u žilama (FOTO/VIDEO)

21.03.2023

13:30

0

Kreator istoimene video-igre je objavio na svom Tviter nalogu prvi nagoveštaj novih epizoda

Zastrašujućom slikom najavljen nastavak serije "The Last of Us": Ruka od koje se ledi krv u žilama (FOTO/VIDEO)
Serija "The Last of Us" - Copyright Profimedia

Tek što se se završila prve sezona serije "The Last of Us", kada je tokom poslednje epizode, oboren istorijski rekord HBO od 8,2 miliona gledalaca, zagrevanje za drugu sezonu je i zvanično počelo.

Izdržite i preživite!

Tvorac video-igre na osnovu koje je nastala ova serija Nil Drakman je na svom Tviter nalogu   objavio jezivu sliku, koja podseća na filmski poster, a na kojoj se vidi mišićava ruka s čekićem i mračna pozadina na kojoj se nazire šuma i zapaljeno vozilo.

- Večeras nema TLOU-a na HBO-u, ali druga sezona već je u pripremi. Izdržite i preživite - napisao je Drakman.

Ovaj tvit je izazvao pravu lavinu komentara fanova koji su samo čekali prvi mig za najavu druge sezone.

"To je ruka Ebi Anderson", "To je ona, 100 posto", "Prepoznao bih tu mišićavu podlakticu bilo gde", "Dolazi ona. Znači to je to", "Oh, samo ne ona", "Stiže žena sa čekićem", "O moj bože, Abi dolazi", samo su neki od komentara fanova ispod ovog tvita.

Moguće tri sezone serije

Tvorci serije su prošle nedelje održali konferenciju za novinare na kojoj su i zvanično potvrdili da počinje rad na drugoj sezoni.

Profimedia
 

Oni su nagovestili da je moguće da će biti ukupno tri sezone, ali nisu otkrivali detalje. Prva se u celosti zasniva na video-igri, međutim već u drugoj moguće je manje odstupanje.

Ono što je izvesno da snimanje neće krenuti pre kraja ove godine, jer je odluka o drugoj sezoni doneta tek nakon velikog uspeha prvih epizoda zbog kojih je srušen HBO, a koji niko nije očekivao.

Pedra Paskala i Belu Remzi svi obožavaju

Profimedia
 

Glumci Pedro Paskal i Bela Remzi su postale omiljene zvezde. Tako da se bez njih ne može zamisliti druga sezona.

S obzirom na to da se nastavak dešava pet godina kasnije, mnogi su smatrali da Bela sada ne može nakon četrnaestogodišnje devojčice da glumi devetnaestogodišnju devojku ali i ta dilema je definitivno rešena. Remzijeva će definitivno biti deo druge sezone.

- Znamo kako ćemo prilagoditi šminku i kostim, a ono što je najvažnije znamo dušu glumca - rekao je Drakman na konferenciji za novinare.

Kako su kretaori serije istakli, velikog odstupanja od video-igre neće biti, ali male izmene su svakako neophodne.

Jedan od najtežih momenata u drugoj sezoni

Profimedia
 

Poslednja epizoda prve sezone "The Last of Us" je započela sa vraćanjem u Elinu prošlost, tačnije na dan njenog rođenja pa se konačno otkrilo kako je ona imuna na bakterije.

Otkrili su i vezu između Marlene, vođe i Eline majke. Gledali smo Džoelov i Elin put do bolnice gde su saznali da postoji lek za spas čovečanstva, ali i visoku cenu koja dolazi s tim.

Jedan od najvažnijih i najtežih emotivnih trenutaka u drugoj sezoni koji je predviđen video-igrom je  pogubljenje Džoela, koje dolazi kao osveta za masakr koji je publika videla u poslednjoj epizodi.

Tako da pitanje šta će biti sa Pedrom Pasklom, visi u vazduhu, a znamo da će ga se scenaristi teško odreći.

Međutim, zagrevanje za drugu sezonu je očigledno počelo, tako da možemo uskoro da očekujeom odgovor šta će biti sa Paskalom, odnosno Džoelovom sudbinom u seriji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike