Četvrta sezona „Mandalorijanca“ je spremna: Jedan čovek zna šta će se dogoditi (FOTO/VIDEO)

14.03.2023

23:01

0

Autor: Dejan Ćirić

„Pisao sam tokom postprodukcije treće sezone, jer sve mora da izgleda kao nastavak i jedna celovita priča“, ističe autor Džon Favro

Četvrta sezona „Mandalorijanca“ je spremna: Jedan čovek zna šta će se dogoditi (FOTO/VIDEO)
Serija "Mandalorijanac" - Copyright Profimedia

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "Mandalorijanac" počela je sa prikazivanjem 1. marta na platformi Dizni plus.

Nekada usamljeni lovac na glave, Din Đarin se ponovo ujedinio sa Groguom. U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju od njene mračne istorije. Mandalorijanac će se ukrstiti sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

Profimedia
 

Uz Pedra Paskala u trećoj sezoni igraju i Karl Veders, Đankarlo Esposito i Kejti Sakof.

Preplitanje serija

Autor Džon Favro je otkrio da je završio pisanje četvrte sezone.

- Već sam je napisao. Kako bi imali konzistentnu priču, moramo znati gde smo krenuli. Dakle, zacrtali smo celu četvrtu sezonu. Kada to napravite, onda lagano pišete epizode. Tako sam i ja pisao tokom postprodukcije treće sezone, jer se sve to mora činiti kao nastavak i jedna celovita priča - otkrio je za francuski TV program BFMTV INSIDE.

Profimedia
 

Favro je takođe objasnio da on i Dejv Filoni moraju da znaju šta će se desiti u budućim epizodama „Mandalorijanca“ kako bi pravilno planirali druge epizode u širem „Ratovi zvezda“ univerzumu.

Profimedia
 

Već smo videli primer kako serije mogu da se prepliću. Nakon što su se razišli na kraju druge sezone „Mandalorijanca“, Mando i Grogu su se ponovo ujedinili tokom događaja u „Knjizi Bobe Feta“, što je postavilo temelj za treću sezonu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike