Tragičan događaj zbog kog je Pedro Paskal promenio prezime: Smrt koja ga je zauvek obeležila

01.03.2023

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Uprkos velikoj popularnosti, neki detalji o njegovom privatnom životu do sada nisu bili poznati

Tragičan događaj zbog kog je Pedro Paskal promenio prezime: Smrt koja ga je zauvek obeležila
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Pedro Paskal je trenutno vodeća svetska zvezda zahvaljujući serijama „Narkos“, „The Last of Us“ i „Mandalorijanac“, koje su ga vinule u sam vrh najtraženijih holivudskih glumaca pred kojim je blistava karijera.

Spontan, šarmantan i neposredan, ovaj glumac se po mnogo čemu razlikuje od umišljenih filmskih zvezda, pa je, osim sjajnih uloga, i zbog toga stekao veliku popularnost u celom svetu.

Profimedia
 

Trenutno snima sa Almodovarom, nedavno je promovisao treću sezonu „Mandalorijanca“, a potvrđeno je i snimanje nastavka serije „The Last of Us“.

Beg iz Čilea

Uprkos velikoj popularnosti, neki detalji o njegovom privatnom životu do sada nisu bili poznati, kao što je tragičan gubitak koji je doživeo i zbog kog je promenio prezime.

Profimedia
 

Paskal je rođen u Čileu, kao Hose Pedro Balmaseda. Njegova porodica bila je primorana da napusti svoju zemlju kada je on imao samo devet meseci, jer su njegovi roditelji pripadali pokretima otpora koji su se borili da sruše vojnu diktaturu Augusta Pinočea.

Samoubistvo majke

Pedrova majka Veronika je 1999. godine izvršila samoubistvo i iz tog razloga je  glumac odlučio da uzme njeno prezime.

Profimedia
 

- Uvek me je podržavala svim srcem. Imao sam osećaj da ona zna nešto što ja ne znam. Da nije bilo nje, nikada ne bih postao uspešan - rekao je jednom prilikom u intervjuu za magazin People.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike