Legendarna serija se posle četiri godine vraća na male ekrane: U glavnoj ulozi Džodi Foster (FOTO/VIDEO)

26.02.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Nova sezona će biti dostupna na HBO Max striming platformi

Legendarna serija se posle četiri godine vraća na male ekrane: U glavnoj ulozi Džodi Foster (FOTO/VIDEO)
Džodi Foster - Copyright Profimedia

Kultna serija „Pravi detektiv“ posle četvorogodišnje pauze vraća se na male ekrane. HBO je objavio tizer u kome vidimo da glavne uloge tumače slavna Džodi Foster i Kali Reis.  

Serija je premijerno prikazana 2014. godine i već nakon prve sezone stekla je ogromnu popularnost i postala jedna od najgedanijih iz HBO produkcije. Poznata je po tome što svaka sezona donosi drugačiju misteriju i nov detektivski par.  

Profimedia
 

Zločini u polarnoj noći

Četvrta sezona nosi naziv „True Detective: Night Country“ i u njoj se Džodi Foster vraća TV formatu posle višegodišnje pauze.

Radnja najnovijeg nastavka dešava se unutar arktičkog kruga Aljaske u kome polarna noć traje 65 dana. Dešava se misteriozni nestanak šestorice radnika koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom. U istragu se uključuju detektivka (Foster) i njena pomoćnica (Reis), koje se, uporedo sa rešavanjem nestanka radnika, suočavaju i sa nizom zabrinjavajućih zločina.

Profimedia
 

Šesnaest nominacija za Emi nagradu

Osim dve navedene glumice, u seriji igraju i Džon Hoks i Kristofer Eklston. Datum premijere još nije zvanično potvrđen, ali će četvrti nastavak svakako biti emitovan u prvoj polovini ove godine.

Intrigantna tematika, sjajna režija i odlične glumačke podele ovoj seriji su donele veliku popularnost u svetu, a čak šesnaest puta je bila nominovana za nagradu Emi.  

Nova sezona će biti dostupna na HBO Max striming platformi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike