Šokantna odluka Mili Bobi Braun: Zauvek napušta seriju „Stranger Things“ uprkos neverovatnom honoraru!

23.03.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica želi da svoju karijeru preusmeri na nove projekte i zauvek stavi tačku na ulogu koja joj je donela planetarnu popularnost

Šokantna odluka Mili Bobi Braun: Zauvek napušta seriju „Stranger Things“ uprkos neverovatnom honoraru!
Mili Bobi Braun - Copyright Profimedia

Serija "Stranger Things" je postala svetski fenomen, od trenutka kad se pojavila na Netfliksu pa sve do kraja četvrte sezone. Striming servis je juče objavio da je četvrta sezona imala čak 1.352.090.000 sati gledanja. Na dan izlaska drugog dela četvrte sezone Netflliks je "srušen" zbog broja posetilaca.

Prva epizoda pete sezone je napisana i njen naziv je "The Crawl", međutim autori se sada suočavaju sa jednim neverovatnim problemom.

Profimedia
 

Naime, glumica Mili Bobi Braun odbila je ponudu od čak 11 miliona evra da igra Eleven u spin-off filmu „Stranger Things“, piše The Sun.

Spremna sam da kažem zbogom

Kako navode strani mediji, britanska glumica želi da svoju karijeru preusmeri na nove projekte i zauvek stavi tačku na ulogu u seriji koja joj je donela planetarnu popularnost. Braunova će igrati Eleven u petoj, poslednjoj sezoni, a za svaku od osam epizoda dobiće oko 285 hiljada evra, navodi index.hr.

Profimedia
 

- Definitivno sam odlučila da završim sa ovom serijom. Mnogo toga se priča u poslednje vreme i svi smo toga svesni, jer smo dugo vezani za ovaj projekat. Ipak, ja sam spremna da kažem zbogom, zatvorim ovo poglavlje u svom životu i otvorim neka nova - istakla je glumica.

Neizvesna sudbina projekta

Za sada još uvek nije poznato kako će sve u vezi ove serije razvijati u budućnosti. Zna se da Netfliks planira ovaj film, ali tek nakon pete sezone serije koja bi trebalo da bude objavljena tek krajem sledeće godine. The Sun navodi da ima više smerova u kojima priča može da krene. Možda kao predstava na Brodveju ili Vest Endu ili nova serija koja će biti posvećena jednom od glavnih junaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike