Posle odlične sezone, Atomska Banja Gornja Trepča dobila pojačanje: Ostoja Mijailović postao suvlasnik jedinstvenog lečilišta

25.12.2022

15:27

0

Autor: 24sedam

Posle odlične sezone, Atomska Banja Gornja Trepča dobila pojačanje: Ostoja Mijailović postao suvlasnik jedinstvenog lečilišta
Copyright Info press

Vlasnik “OMR Grupe” Ostoja Mijailović kupio je 46% (368.262) akcija Privrednog društva “Atomska Banja A.D. Gornja Trepča“, i time postao suvlasnik jedinstvenog prirodnog lečilišta.

Smeštena u blizini Čačka i Gornjeg Milanovca, okružena divnim planinskim predelima i šumom, na nadmorskoj visini od 460 metara, Atomska Banja Gornja Trepča u poslednjih par sezona predstavlja pravi užitak za posetioce i ljude, koji odmor žele da provedu u pravom prirodnom ambijentu.

Specifična i posebna po svojim termomineralnim izvorima, banja od 2019. godine beleži i odlične rezultate što se tiče posećenosti i popunjenosti kapaciteta, dok je 2022. bila rekordna. Osim domaćih, u Atomskoj Banji smo u prethodnih par godina mogli da primetimo i posetioce iz Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i iz bivših jugoslovenskih republika Bosne i Hercegovine, Makedonije, kao i Crne Gore.

Info press
 

Pored gostiju, kojima su u ovoj banji prioritet mir i odmor, ima i veliki broj onih koji su tu radi lečenja. Specijalna Bolnica Gornja Trepča, za rehabilitacjiu obolelih od reumatskih i neuroloških bolesti, poseduje najsavremeniju opremu i izuzetno stručan kadar.

- Plan daljeg razvoja Atomske Banje ogleda se u dva pravca, prvi pravac je da se postojeći kapaciteti i postojeći biznis model unaprede, a drugi pravac razvoja jeste da se naprave novi objekti i novi sadržaji, kojima će doći do daljeg unapređenja poslovanja. Smatram da je za to potreban period od jedne do dve sezone, a nakon toga nas očekuje potpuno novi izgled - ističe Mijailović i time najavljuje nova ulaganja.

Vlasnik “OMR Grupe” Ostoja Mijailović sa svojim timom od Nove godine će voditi poslovanje Atomske Banje Gornja Trepča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike