Gužve na putevima ne jenjavaju: Oprezno vozite zbog magle

25.12.2022

06:55

0

Do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnih prelaza sa Mađarskom. GP „Bački Vinogradi“ otvoren je od 7 do 22 časa, a GP „Bajmok“ od 7 sati do ponoći

Gužve na putevima ne jenjavaju: Oprezno vozite zbog magle
batrovci - Copyright Foto:Printskrin/AMSS

Veći broj vozila beleži se i dalje na autoputevima i na ulaznim putničkim terminalima naših najfrekventnijih graničnih prelaza sa Mađarskom i Hrvatskom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci autobusi na ulazak u zemlju zadržavaju se jedan sat.

Do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnih prelaza sa Mađarskom. GP „Bački Vinogradi“ otvoren je od 7 do 22 časa, a GP „Bajmok“ od 7 sati do ponoći.

Magla ometa vozače

Na auto-putu E-80, u uticajnoj zoni tunela Sopot i Sarlah, zbog pojave magle vidljivost je smanjena, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije". Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike