Ovi znaci Zodijaka lažu kako zinu

01.10.2022

11:20

0

Autor: 24sedam

Sa njima nikad niste načisto

Ovi znaci Zodijaka lažu kako zinu
italy-gd100ceabd_1280 - Copyright Pixabay

Koji to hoskopski znaci ne mogu da se uzdrže od laži. Sve što oni kažu trebalo bi da uzmete s rezervom, jer više od svega vole malo da „izmene činjenice“

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci najčešće ostavljaju veoma pozitivan prvi utisak o sebi. Čini se da su pošteni, iskreni i veoma otvoreni. Međutim, u stvarnosti, Blizanci imaju tendenciju da preuveličaju svoje zasluge, da sebi pripišu nepostojeće vrline. Možda zato moraju redovno da menjaju posao, kolege na kraju shvate s kim imaju posla i odbiju da budu prijatelji s lažovima. U ljubavi lažu kako zinu, ne vole pritisak i ako osete da partner od njih očekuje nešto što nisu u stanju da ispune, slagaće „na keca“!

Pixabay
 

Lav

Zvezde su obdarile Lavove talentom za glumu i ovu osobinu vršto koriste. Oni lako mogu da promene izgled, raspoloženje i pravac razgovora.

Za njih laž nije nešto što ima veze sa činjenicama, sebe vide u najboljem mogućem svetlu i tako se postavljaju. A kako vole da budu u centru pažnje, svaku anegdotu će ulepšati i učiniti je zanimljivijom, ne mareći za to koliko su „iskrivili“ činjenice.

U ljubavi lažu ako misle da treba da partneru pokažu kako su sjajni, iako neki njihovi postupci ne govore tako. Inače, ovaj znak je najteže uloviti u laži, vrlo su vešti.Najčešće će iskriviti istinu kada priča o svojoj popularnosti ili uspehu. Međutim, Lava ćete lako „provaliti“ jer nije u stanju da vas gleda u oči dok laže.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpija ponekad laže samo zato što je tako dobra u tome. Ne samo da će slagati a da ne trepne, već će se gotovo uvek izvući.Prepoznaćete da Škorpija ne govori istinu ako se fokusirate na detalje, jer često zaboravi šta je kome rekla.

Pixabay
 

Vaga

Vage baš i ne vole da lažu, ali će to učiniti da bi se izvukle iz neke neprijatne situacije. Izbegavaju sukobe jer se zbog njih osećaju neugodno.

Vaga će samo malo iskriviti istinu kako bi se izvukla iz nevolje.Međutim, često ume da pretera, pa se uplete u priču iz koje ne ume da se izvuče, ali tada je već kasno.

BONUS VODEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike