Kejt Midlton u omiljenom komadu sezone: Princeza od Velsa blistala u svedenom i skupom izdanju, Vilijam očaran nosi crvenu kravatu (FOTO)

31.01.2023

18:57

0

Autor: Z. A.

Odelo košta 2.500 funti, a ni detalji nisu nimalo jeftini

Kejt Midlton u omiljenom komadu sezone: Princeza od Velsa blistala u svedenom i skupom izdanju, Vilijam očaran nosi crvenu kravatu (FOTO)
Kejt Midlton i princ Vilijam - Copyright Profimedia

Kejt Midlton pokrenula je juče novu inicijativu „Shaping Us“ u zgradi organizacije BAFTA u Londonu. Na događaju se pojavila u pratnji supruga Vilijama i u crvenom odelu, te potvrdila šta je ove sezone njen omiljeni odevni komad.

Princeza od Velsa nosila je odelo kuće „Alexander McQueen“, a čine ga blejzer od 1.790 funti i pantalone od 690 funti, što je prevedeno u dinare oko 330.000 dinara.

A tu nije kraj – nosila je i „Miu Miu“ torbu od 895 dolara, ili 96.700 dinara, i salonke „Đanvito Rosi“ koje staju 630 dolara, ili oko 68.000 dinara. Kejt je ove detalje već nosila u javnosti, pa se to podvodi pod reciklažu.

Profimedia
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Njene minđuše „Chalk Jewerly“ koštaju 70 funti, ili oko 7.500 dinara.

Profimedia
Kejt Midlton, princeza od Velsa

Inicijativom Kejt pruža podršku ranom razvoju dece tokom prvih godina života, a to je nazvala svojim životnim delom. U govoru je napomenula da su društvene i emocionalne potrebe dece podjednako važne kao i fizičke i kognitivne potrebe.

 

 

Kejt je u govoru istakla da je kampanja fokusirana na usmeravanje pažnje na važnost ranog detinjstva i to kako nas ono oblikuje kao osobe.

Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam

Budući da tada postavljamo temelje i za život, princeza od Velsa smatra da treba da naučimo tada da razumemo sebe, druge i svet u kojem živimo. Zbog toga je bitno ne samo razumeti jedinstvenu važnost naših najranijih godina, već i znati šta sve možemo da uradimo da bismo pomogli da se odgaje buduće generacije srećnih, zdravih odraslih osoba.

Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam

- Gradeći svet pun podrške i brige oko dece i onih koji se o njima brinu, možemo napraviti veliku razliku za generacije koje dolaze. Jer temeljno zdrava, srećna deca oblikuju zdravu, srećnu budućnost - rekla je Kejt Midlton.

Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam

Princ od Velsa pratio ju je na ovom važnom događaju.

Bonus video:
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike