Izabran je muškarac sa najlepšim licem na planeti za 2022: Slavni glumac omađijao pola sveta (FOTO/VIDEO)

05.01.2023

09:47

0

Autor: Z. A.

Već dugo ne silazi sa lista najlepših muškaraca, a sada je konačno na vrhu

Izabran je muškarac sa najlepšim licem na planeti za 2022: Slavni glumac omađijao pola sveta (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Od pre nekoliko dana poznato je koji je muškarac vlasnik najlepšeg poznatog lica na svetu.

Naime, zajednica kritičara "TC Candler" objavila je krajem decembra listu 100 najlepših lica u industriji zabave, a kada na listi za muškarce prvo mesto zauzeo je čuveni britanski glumac koji je, čini se, sasvim zasluženo dobio ovu laskavu titulu, a čije je lice pre par godina bilo više od 90 odsto blizu antičkom zlatnom preseku.

Glumac je prošle godine šokirao svet vešću da više neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni serije „Veštac“, a onda je na svom Instagram profilu otkrio da se neće vratiti ni ulozi Supermena.

Da, to je on - Henri Kavil, glumac koji je proglašen muškarcem sa najlepšim licem na svetu, a reakcije na društvenim mrežama govore da se sa tim slaže armija žena.

Na drugom mestu je južnokorejski muzičar Hjančin, na trećem glumac Timoti Šalame, a na četvrtom Kris Hemsvort, koji je desetu godinu zaredom član ove ekskluzivne liste.
Vodeću petorku zaokružio je hongkoški pevač i član „Mirror benda“ Kjang Tu.

Ostali na listi su glumac Idris Elba, zatim Džejson Momoa, burmanski model i glumac Pajn Takon, te članovi južnokorejskog benda BTS - Džundkuk i V.

Profimedia
Henri Kavil

Ko je zapravo zgodni 39-godišnjak?


Publici je najpoznatiji po ulogama Supermena i Geralta od Rivije u seriji „The Witcher“, a nalazi se i na spisku potencijalnih kandidata za sledećeg Džejmsa Bonda. Takođe, šuška se i da će, pošto je u oktobru 2022. saopšteno da više neće biti Supermen, iz DC-ja preći u Marvel.
Profimedia
Henri Kavil
Profimedia
Henri Kavil

Henri je svakako miljenik žena i ovo nije prvi put da je izabran za najboljeg od najboljih - britanski „Glamur“ proglasio ga je „naj seksi muškarcem na svetu“, a magazin „Empire“ ga je 2013. stavio na treće mesto na listi 100 naj seksi filmskih zvezda 2013.godine.

Da li se vama dopada Henri?

Henri Kavil/Profimedia
Henri Kavil

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike