Još jedan osvetnik proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu

08.11.2022

15:10

0

Autor: Z. A.

Glumac se pridružio moćnoj ekipi muškaraca koji zrače

Još jedan osvetnik proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu
Copyright Profimedia

Kris Evans ne nosi više štit Kapetana Amerike, ali ima novu titulu: on je najseksepilniji muškarc na svetu po izboru magazina „People“, objavljeno je u ponedeljak uveče u emisiji Stivena Kolberta i na sajtu magazina. 


Evans je gotovo deceniju igrao Kapetana Ameriku u Marvelovim filmovima o superherojima i sada preuzima titulu mistera od Pola Ruda, takođe osvetnika.

Evans se nije pojavio u studiju tokom emisije, a produkcija je emitovala unapred snimljeni segment koji prikazuje glumca i pobednika u izboru za najseksipilnijeg muškarca sveta 2016. Dvejna Džonsona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

- Moja mama će biti tako srećna - rekao je on za „People“. - Ona je ponosna na sve što radim, ali ovo je nešto čime se zaista može pohvaliti.

Glumac je takođe dodao da će ga bliski prijatelji verovatno zadirkivati.

„People“ je intervjuisao Evansa na farmi u Džordžiji, a on je govorio o pronalaženju boljeg balansa između posla i života.


- Najprijatniji aspekt moje karijere trenutno je da se osećam dovoljno sigurno da skinem nogu sa gasa - rekao je on.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Evans je prvu filmsku ulogu imao u „The New Comers“ 2000, igrao je i superheroja Džonija Storma u dva filma „Fantastična četvorka“ iz 2005. i 2007, a širu slavu stekao je 2011. izlaskom filma „Kapetan Amerika: Prvi osvetnik“. Od tada je igrao ovog superheroja u 10 Marvelovih filmova, položivši svoj štit nakon što je spasio univerzum u „Osvetnicima: Endgame“ 2019.

Glumac je za „People“ rekao i da razmišlja o braku i stvaranju porodice: - To je apsolutno nešto što želim.


Ipak, rekao nije želeo da javno govori o svom privatnom životu.

- Neke stvari želim samo za sebe, ili samo za moju porodicu i moje prijatelje.

Među onima koji će sigurno zadirkivati Evansa su kolege i prethodni dobitnici priznanja za najseksepilnijeg muškarca kao što su Rud, Rajan Rejnolds i Kris Hemsvort, koji igra Tora u Marvelovim filmovima. On je prvi Osvetnik koji je osvojio „People“ godišnju nagradu, koja je prvi put dodeljena Melu Gibsonu 1985.

Ostali bivši dobitnici su Džon Ledžend, Dvejn Džonson, Idris Elba, Adam Levin, Ričard Gir, Čening Tejtum i Dejvid Bekam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike