Oni su najbolji ružni frajeri: 10+ slavnih muškaraca koji nisu klasično lepi, a žene za njima luduju

17.02.2022

18:21

0

Oni su dokaz da privlačnost nema veze sa savršenstvom

Oni su najbolji ružni frajeri: 10+ slavnih muškaraca koji nisu klasično lepi, a žene za njima luduju
collage(6) - Copyright Profimedia

Izraz „ugly hot“  ili u slobodnom prevodu „ružno privlačan“ korisnici interneta koriste za muškarce koji se ne mogu podičiti klasičnom lepotom, ali su bez obzira na to – izrazito privlačni.

Nedavno smo pisali o muškoj lepoti najbližoj antičkom zlatnom preseku. A ovo je sasvim suprotna priča, o muškarcima koji su lepi iako nisu lepi.
Crte lica ružno privlačnih muškaraca možda nisu pravilne, ne krase ih pune usne ili lep nos, ali to nimalo ne umanjuje njihov seksepil.

Iako svako ima svog lepog ružnotana, postoje neki muškarci oko kojih se slaže pozamašan korpus ljudi.

Među njima je Šon Pen, kog su žene, Iako nikad nije bio klasičan lepotan, obožavale zbog očite harizme, a i danas ga mnoge smatraju seks-simbolom i svrstavaju upravo u spomenutu „ugly hot“ kategoriju.
Slavni američki glumac, reditelj, scenarista i producent pažnju medija plenio je i vrlo burnim privatnim životom. Bio je u braku s Madonom i Robin Rajt, a potom i sa 32 godine mlađom Lejlom Džordž.

Na vrhu liste je i Vesan Kasel, bivši muž jedne od nejlepših žena sveta Monike Beluči, koji je sa godina sve privlačniji. U drugom je braku sa 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki, a sudeći po fotografijama sa mreža, par uživa u životu.

Na listama iz te kategorije pojavljuju se čak neki momci koje bismo mi svrstali na sasvim suprotnan spisak, ali i neki kod kojih ne može baš svako da prepozna tu skrivenu lepotu.

Pogledajte koji još slavni muškarci vladaju „ugly hot“ listama i sami odlučite jesu li zapravo zgodni ili su vam ipak neprivlačni.

1. Šon Pen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Penn (@sean_pennfan)

2. Vensan Kasel
3. Adam Drajver
4. Tom Hidelston
5. Benedikt Kamberbač
6. Benisio del Toro
7. Džesi Ajzenberg
8. Džejk Džonson
9. Stiv Bušemi
10. Pet Dejvidson
11. Hoakin Feniks

Ukoliko se listom ne slažete ili pak imate neku svoju simpatiju koju bismo mogli da dodamo spisku, ne ustručavajte se da nam date predlog u komnetaru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike