Dženifer Lopez kraj jelke u mini-haljini s belom kragnicom izgleda ko devojčurak u božićnoj bajci (FOTO)

27.12.2022

15:26

0

Autor: Z. A.

Džej Lo za Božić uvek daje sve od sebe, a ove godine je to još uzbudljivije jer joj je ovo bio prvi Božić koji ona i Ben slave kao muž i žena

Dženifer Lopez kraj jelke u mini-haljini s belom kragnicom izgleda ko devojčurak u božićnoj bajci (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Instagram: jlo

Dan posle Božića Dženifer Lopez podelila je na svom Instagram profilu fotografije na kojima pozira uz ukrašenu božićnu jelku i selfi na kojem je pozirala ispred savršeno postavljenog stola. Ali uz čaroliju u domu, nikome nije mogao da promakne njen stajling.

Deleći detalje božićnog slavlja u svom domu Džej Lo je istakla vitke noge u plavoj mini-haljini s belom kragnom i uzorkom sa crvenim mašnicama i još jednom oduševila izgledom. Svoj slavljenički look upotpunila je i svetlucavim parom cipela, a izbor je pao na crvene platforme s vrtoglavo visokim potpeticama.

Popularna 53-godišnja pevačica pozirala je uz raskošno ukrašenu jelku, okićenu plavim i zlatnim ukrasima, a objavila je i sefli na kojem se u pozadini vidi postavljen sto, spreman za porodičnu proslavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Razigrana i vesela haljinica istakla je njenu besprekornu figuru, a posebna detalj čini je nabrani materijal u struku oblikovan poput pojasa, dok su detalji na rukavima te špic kragna čitavom looku dali pomalo preppy prizvuk.

Božićni look pronašla je u modnoj kući Gucci. Glamurozna haljinica potiče iz kolekcije za pred jesen 2017, a upečatljiv kroj dodatno je naglašen printom crvenih mašnica po čitavoj kreaciji, te kontrast tirkizne boje i bele kragne.

U opisu fotografija jednostavno je napisala: „Srećan Božić!!!!“ Prema pisanju Entertainment Tonighta, pevačica je želela da joj prvi Božić sa suprugom Benom Aflekom i porodicom bude još posebniji nego inače.

Instagram: jlo
Dženifer Lopez

- Planiraju da provedu praznike zajedno s decom i Džej - otkrio je izvor blizak paru, dodajući: - Džen, njena mama i njena sestra su izvrsne kuvarice, pa se raduju što će biti zajedno i jesti neverovatnu hranu. Dženin omiljeni praznik je Božić, tako da uvek daje sve od sebe, ali ove godine je to još uzbudljivije za njih kao par budući da je to njihov prvi Božić koji slave kao muž i žena.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike