Ovih osam navika u ishrani Džej Lo se pridržava već godinama – bez izuzetka, a ipak sebi ništa ne uskraćuje

10.06.2022

09:49

0

Autor: Z. A.

Čovek ne može a da se ne zapita šta jede ova žena

Ovih osam navika u ishrani Džej Lo se pridržava već godinama – bez izuzetka, a ipak sebi ništa ne uskraćuje
profimedia-0697447316 - Copyright Profimedia

Dok svet iščekuje da vidi dokumentarac "Poluvreme" na Netfliksu 14. juna o životu jedne od najpopularnijih pop zvezda u ovom trenutku Dženifer Lopez , mi smo se pozaavili prehrambeneim navikama 52-godišnje glumice i pevačice jer je malo reći da izgleda bombastično.

Nije tajna da Dženifer voli da vježba i da je zbog toga u neverovatnoj formi, ali u tome joj pomažu i neke prehrambene navike kojih se obavezno drži.

Džej Lo je poznata po svojoj glumačkoj i pevačkoj karijeri koja od nje zahteva da ostane u što boljoj fizičkoj formi. Tu joj pomažu lični treneri i strog režim vežbanja pomoću kojih izgleda fantastično i u 52. godini.

Ali tajna je i u zdravoj i uravnoteženoj ishrani, a za People magazin priznala je da sebi ništa ne uskraćuje, ali shvata koliko je važno održavati zdrav način života. Evo nekoliko njenih prehrambenih navika koje joj pomažu da ostane fit i zdrava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Započinje svoj dan zdravim smutijem

Džej Lo je podelila tačan recept za smuti koji radi za doručak, a zvuči super ukusno! Prema People magazinu, ona priprema smuti koji uključuje:

  • 1 mericu proteina u prahu
  • 3/4 šoljice jagoda
  • 1/4 šoljice borovnica
  • 1/4 šoljice malina
  • 1/4 šoljice grčkog jogurta
  • 1/4 kašičice cimeta
  • 1/4 kašičice meda
  • 1/4 kašičice svežeg soka od limuna
  • 1/4 šoljice kockica leda
Pije puno vode

Jedan od Dženiferinih ličnih trenera, Dod Romero, podelio je za Us Weekly da pije puno vode kako bi ostala hidrirana. - Ona popije minimalno sedam čaša dnevno - podelio je Romero. Dodao je i da je svakog jutra započinje čašom vode s limunom.

Fokusira se na proteine

Prema Romeru, Džej Lo jede puno proteina, što uključuje belanca, ćureće meso, pileća prsa, ribu i govedinu. Međutim, meso jede samo tri-četiri puta nedeljno. Proteine dobija i iz biljnih izvora, uključujući orašaste plodove, kojih jede šaku dnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Njen tanjir bogat je povrćem

Romero je takođe rekao da su Dženiferino omiljeno povrće kelj, brokoli i spanać. Ali ona izbegava povrće poput šargarepe i kukuruza, za koje dodaje da imaju više prirodnog šećera. Za People magazin je otkrila da uvek ima zdrave grickalice pri ruci, poput voća i povrća.

Stroga je kad treba biti strog

Pre njenog nastupa na Super Bowlu 2021, osobni kuvar Džej Lo Kelvin Fernandez podelio je za Us Weekly da je izbacila ugljene hidrate i šećer iz svoje ishrane.

Njen frižider je pun zdrave hrane

Dženifer Lopez ostaje dosledna svojoj zdravoj ishrani tako što je njn frižider napunjen zdravom hranom. Njen lični kuvar Fernandez rekao je kako ostava i frižider uvek moraju biti napunjeni. U frižideru se nalaze mineralna voda, voće i povrće, iako Dženifer nije velika obožavateljka voća. Njena deca vole sveže bobičasto voće, a uvek se u frižideru može naći spinać, krastavac i celer za pripremu zelenog soka. Takođe, uvek ima i jaja i ćureće šunke koje jako voli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Voli ribu, ali ne i losos

Džej Lo voli da jede ribu, ali nije velika obožavateljka lososa. - Znam da Dženifer ne voli losos, pa ako kuvam losos, uvek moram napraviti brancin ili bakalar za Dženifer jer ona jednostavno nije obožavateljka teksture i ukusa lososa - rekao je njen lični kuvar Fernandez.

Ništa sebi ne uskraćuje, a kolačići su njena slabost

Iako se svakodnevno zdravo hrani, takođe sebi ne uskraćuje sve u potpunosti. Prilikom pripremanja za ulogu “The Mother” morala je puno da trenira, pa je često radila vežbe snage i nije jela ugljene hidrate uz svaki obrok, ali znala je da pojede kolačić ili dva uveče. Najviše voli da radi i pojede svoje poznate kolačiće s komadićima čokolade, piše People magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike