Praznično izdanje Kejt Midlton: Simboličan crni kardigan prošaran kristalima i lameom - za sećanje i svečanost (FOTO/VIDEO)

23.12.2022

15:05

0

Autor: Z. A.

Crni kardigan s dodatkom kristalnih i svetlucavih detalja na luksuznoj šoping-platformi košta više od 400 funti

Praznično izdanje Kejt Midlton: Simboličan crni kardigan prošaran kristalima i lameom - za sećanje i svečanost (FOTO/VIDEO)
Kejt Midlton kiti jeku - Copyright Printscreen/Instagram/princeandprincessofwales

Pletivo je savršen izbor za zimske dane, a kada je upotpunjeno zlatnim i svetlucavim detaljima, onda postaje i omiljen komad u božićnom i novogodišnjem periodu kada tražimo dodatnu dozu elegancije i glamura. Bira ga i Kejt Midlton pa se u jednom od božićnih videa objavljenih na zvaničnom Instagram profilu pojavila u odličnom komadu pletiva koje potpisuje dizajnerski brend Self-Portrait.


Kardigan je dostupan na Farfetchu, gde mu je cena 420 funti, a jedinstven je po kristalnim ukrasima i sjajnim detaljima zbog kojih postaje odevni predmet idealan za svečane dane u kojima želimo da zadržimo i dozu udobnosti.

Inače, ovaj je stajling poseban i po tome što je Kejt odevena u crnu boju, a članovi kraljevske porodice je ne nose je nikad osim u periodu žalosti, a ovogodišnji božićni praznici posvećeni su sećanju na kraljicu Elizabetu II, piše Vogue.

Svetlucavi kardigan na stranicama luksuzne šoping-platforme dolazi u kombinaciji s mini-suknjom istog materijala, a dobro bi izgledao i uz dobar par farmerica ili kao dodatak haljini. Princeza od Velsa ga je, u svojem stilu, kombinovala s decentnim zlatnim naušnicama, a kosu je raspustila u lagane talase, frizuru koja je s vremenom postala njen zaštitni znak.

Inače, prošle nedelje kraljevska porodica poslala je i božićnu čestitku. Princ Viljiam i princeza Kejt na fotografiji poziraju u društvu dece, princeze Šarlot te prinčeva Džordža i Luja, a svi nose ležerne kombinacije.

Profimedia
Čestitka kraljevske porodice

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike