Lokne kao iz salona su vam zagarantovane, a evo kako da do njih dođete za samo nekoliko minuta (VIDEO)

16.06.2022

10:04

0

Autor: Z.A.S.

Studentkinja modnog dizajna otkrila najjednostavniji trik do sada

Lokne kao iz salona su vam zagarantovane, a evo kako da do njih dođete za samo nekoliko minuta (VIDEO)
Kosa - Copyright Pixabay

Na društvenim mrežama često pronalazimo savete i trikove iz raznih sfera. Pored onih kuhinjskih koji prilično umeju da ubrzaju proces pripreme hrane, moramo da priznamo da najviše volimo one koji se tiču lepote i nege.

Iako nismo uspeli da isprobamo sve do jednog, kada su u pitanju oni sa kosom, ne uspevamo da odolimo i svaki put se začudimo koliko zapravo sve što smatramo komplikovanim, može vrlo lako da se postigne.

Primera radi, mnogi od nas žele lokne, a imaju u potpunosti ravnu kosu. To znači da se odlazak kod frizera podrazumeva, zar ne? Odmah ćemo vam reći - "Ne!". Daleko od toga da imamo nešto protiv frizera, ali mnogo puta nemamo vremena, ili nam je frizura potrebna za ujutru, a svi znamo da, ukoliko odemo dan ranije, to već sutradan više neće biti to.

Jedna studentkinja modnog dizanja podelila je sa nama trik koji ona primenjuje pred spavanje i otkrila nam ceo nov Univerzum.

Ana je snimila kako izgleda njena rutina za spavanje, kada je u pitanju kosa, i malo je reći da nas je oduševila, a verujemo da će i vas. Pre svega zato što je ovo zaista najjednostavnija stvar koju treba da uradite da biste ujutru imali lokne kao iz salona.

Sve što je potrebno jeste da kosu, pre spavanja, vežete u rep i podelite je na četiri dela. Nakon toga, svaki pramen odnosno deo kose umotajte oko prsta, od vrha ka temenu i ukosnicom je pričvrstite za teme. Zatim lezite da spavate, a ujutru odmotajte pramenove i uživajte u "magiji".

Pogledajte video:

@nicole314159

a better heatless curls tutorial:)

♬ Surf - Mac Miller

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike