Jednostavan trik koji pomaže u borbi sa naelektrisanom kosom: Potrebna vam je samo jedna stvar iz kuhinje

02.06.2022

18:12

0

Autor: Z.A.S.

U torbi sa sobom obavezno nosite komad aluminijumske folije

Jednostavan trik koji pomaže u borbi sa naelektrisanom kosom: Potrebna vam je samo jedna stvar iz kuhinje
Oštećena kosa 1 - Copyright Profimedia

Koliko god bili svesni toga da je unutrašnja lepota najvažnija, činjenica je da ona spoljašnja prilično utiče na naše samopouzdanje.

Ženama je fizički izgled bitan, a to znači da je i izgled kose jako važan. Naravno, najvažnije je da ona bude čista i uredna.A svi znamo da žene vole i lepe frizure.

Međutim, mnogim ženama se kosa prebrzo masti, ili je previše suva. Neke, pak, muku muče sa kovrdžavom kosom, dok neke imaju problem sa kosom koja je konstantno naelektrisana.

Svi znamo koliko je naelektrisana kosa iritantna i da, ma koliko se vi trudili, ona ostavlja utisak da je jako neuredna. Najveći problem je taj što ju je jako teško ukrotiti.

Srećom, postoji jedan jako jednostavan trik koji pomaže u borbi sa ovim problemom.

Pixabay
 

Potrebno vam je samo malo aluminijumske folije. Naime, parčetom aluminijumske folije prođite po kosi, kako biste je umirili. Samo obavezno imajte na umu da efekat nikako neće trajati tokom celog dana i da je, ukoliko želite da vam kosa ostane ukroćena i uredna, foliju držite u torbi. Na taj način ćete postupak uvek moći da ponovite, čim primetite da je naelektrisana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike