Drastična promena: Šarliz Teron ostavila sve u šoku svojim novim izgledom (FOTO)

15.06.2022

14:17

0

Autor: Z.A.S.

Lepa glumica je poznata po transformacijama, a ona koju je još 2003. izvršila, zarad potreba snimanja filma "Monstrum", i dalje važi za najveću

Drastična promena: Šarliz Teron ostavila sve u šoku svojim novim izgledom (FOTO)
Šarliz Teron - Copyright Šarliz Teron Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron je, osim po svom glumačkom talentu, nadaleko poznata i kao prelepa plavuša. Međutim, odlučila se za prilično radikalnu promenu imidža.

Lepa glumica se na jednom događaju koji je organizovan u Kaliforniji prošlog vikenda, pojavila kao crnka i iznenadila sve prisutne svojim novim izgledom.

Mnogi je isprva nisu ni prepoznali, ali je ubrzo svima postalo jasno da je to, ni manje-ni više, nego Šarliz Teron koja je zablistala i u novom izdanju.

Profimedia
 

Glumica je nosila belu košulju i farmerke, a bez obzira na ležeran izgled, pokazala je da uopšte nema problem da zasija. Stajling je upotpunila crnim potpeticama koje idu u špic i vrlo svedenim nakitom, a u ruci je držala crnu tašnicu.

Profimedia
 

Ona je inače poznata po tome da je sposobna da izvrši velike transformacije, a ona koju je napravila za potrebe snimanja filma "Monstrum", davne 2003. godine, i dalje važi za onu najveću.

Časopis "Time" ju je 2016. godine uvrstio na listu 100 najuticajnijih ljudi na svetu, a Šarliz je i samohrana majka dve devojčice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike