Poznati lekar otkrio koje je ulje najbolje za rast i negu kose: Čista priroda, a cena 350 dinara (VIDEO)

31.05.2022

08:42

0

Autor: Z. A.

Neverovatno eefikasno, a pristupačno

Poznati lekar otkrio koje je ulje najbolje za rast i negu kose: Čista priroda, a cena 350 dinara (VIDEO)
ruzmarin ulje - Copyright Printscreen/doctoryoun

O gustoj kosi mnoge žene maštaju, a dobra je vest je da se može i postići – i to bez mnogo novaca i odlazaka na neke posebne tretmane.

Entoni Jun, estetski hirurg iz Detroita, svakodnevno savetuje i edukuje ljude putem TikTok platforme, a nedavno se pozabavio temom o opadanju kose i njenoj gustoći.

On savetuje da zaboravite na kokosovo ulje, skupe šampone, još skuplje maske i ostale preparate za rast kose, jer postoji nešto što je efikasnije, ali i jeftinije od svega što ste do sada isprobali.

Poznatog plastičnog hiruga dr Entonija Juna na TikToku prati gotovo osam miliona ljudi, a nedavno je potvrdio da ulje ruzmarina pravi čuda za kosu. Jun je podelio video TikTokerke Odri Viktorija u kome ona tvrdi da dugu, bujnu, gustu, svilenkastu kosu duguje upravo ovom prirodnom proizvodu.

Odri je podelila video u kojem govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo da je kosa mekana, ali i gušća - ulje ruzmarina.

Ona u pomenutom snimku pokazuje i kako neguje kosu uljem ruzmarina: možete ga naneti samostalno ili pomešati sa par kapi jojobinog, kantarionovog i arganovog ulja, dobro utrljati na skalp i samu kosu, te prespavati sa tim na glavi. Ujutru dobro isperite šaponom, a rezultat vas neće razočarati, prenosi The Sun.

Dr Jun je bez mnogo reči pohvalio ovu metodu nege kose, otkrivši da ulje ruzmarina može da bude delotvorno baš kao i “Rogaine”, popularni medicinski preparat za rast kose koji se upotrebljava širom SAD.

Najbolje od svega je to što je ulje ruzmarina lako dostupno širom sveta, ali i veoma povoljno - u drogerijama i apotekama košta svega oko 350 dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike