Ko se boji stepenica još? Štene zlatnog retrivera u borbi sa velikom preprekom, najsimpatičnija je stvar koju ćete danas videti (VIDEO)

20.02.2023

08:23

0

Autor: Z.A.S.

Pogodite ko vodi?

Ko se boji stepenica još? Štene zlatnog retrivera u borbi sa velikom preprekom, najsimpatičnija je stvar koju ćete danas videti (VIDEO)
Štene zlatnog retrivera - Copyright Freepik

Fotografije i snimci kućnih ljubimaca koje kruže internetom, često nas nasmeju, ali i razneže. U zavisnosti od situacije, lako može da se desi i da pustimo suzu, ali, jedno je sigurno - životinje u nama izazivaju najlepša osećanja.

Ovoga puta raznežio nas je maleni zlatni retriver po imenu Bodi, koji je postao viralna senzacija na društvenoj mreži TikTok, a sve zbog toga što je malo plašljive prirode.

Tačnije, Bodi se plaši da siđe niz stepenice, a iako je bio voljan da pokuša, ipak je na kraju odustao i zalajao kao da su mu stepenice veliki neprijatelj. Verujemo da ih tako i doživljava.

Inače, poznato je da štenci imaju problem da odmah počnu da silaze niz stepenice, ali, ukoliko ste se zabrinuli kako će Bodi ići gore-dole, ne brinite, uveravamo vas da će uskoro prevazići ovaj strah.

Snimak je objavila njegova vlasnica, a za kratko vreme je prikupio više od 800.000 pregleda.

I korisnici TikToka su oduševljeni prizorom, pa su mnogi i ostavili komentar:

"Preslatko!",
"Pokušaj da na svaki stepenik staviš poslasticu",
"Još uvek je beba",
"Nešto najslađe što sam ikada videla", glase neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike