Novorođenče je stiglo u kuću, a on se izbezumio od sreće: Zlatni retriver pokazao koliko se raduje, a snimak je postao viralan (VIDEO)

06.01.2023

08:11

0

Autor: Z.A.S.

Najlepši trenutak za celu porodicu, pa i njihovog prelepog psa

Novorođenče je stiglo u kuću, a on se izbezumio od sreće: Zlatni retriver pokazao koliko se raduje, a snimak je postao viralan (VIDEO)
Zlatni retriver - Copyright Pixabay

Dolazak novorođenčeta, za svaku porodicu predstavlja jedan od najlepših trenutaka u životu. Bebu željno iščekuju prvenstveno mama i tata, a zatim i ostali članovi porodice.

Kada u kući imate ljubimca, logično je da je on naviknut na to da bude centar vašeg sveta. Njega najviše volite, jedino o njemu brinite, sa njim se igrate, mazite, a verovatno i spavate.

Međutim, kada beba stigne u kuću, stvari se malo menjaju, a često dođe i do izliva ljubomore, jer vaša pažnja prestaje da biva usmerena isključivo na vašeg ljubimca.

Sa druge strane, postoje i oni koji problem sa ljubomorom nemaju, pa tako raširenih šapa dočekaju novog člana porodice, potpuno spremni da mu se u potpunosti posvete i sa njim podele i svoju, ali i vašu ljubav.

Video koji je na "Tik-Toku" pregledan više od 6,5 miliona puta, upravo pokazuje to - nesebičnu ljubav i radost povodom dolaska bebe u kuću, ali ovoga puta ne od strane roditelja, već od strane njihovog psa - prelepog zlatnog retrivera.

On je sa nestrpljenjem čekao dolazak bebe, a vlasnici su zabeležili trenutak kada ju je prvi put i ugledao. Malo je reći da je bio presrećan. Skakao je, odmah prišao da je onjuši, a zatim je nastavio da skače i maše šapama, želeći da pokaže svoju radost.

Čim budete odgledali video, shvatićete zašto je postao viralan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike