Bio si dobar dečko: Reakcija psa, kada mu je saopšteno da se nalazi na Deda Mrazovoj listi dobrih, apsolutno je neprocenjiva (VIDEO)

03.01.2023

08:55

0

Autor: Z.A.S.

Ima li lepšeg osećaja od onog kada znate da ćete narednog jutra dobiti zaslužene igračke i slatkiše?

Bio si dobar dečko: Reakcija psa, kada mu je saopšteno da se nalazi na Deda Mrazovoj listi dobrih, apsolutno je neprocenjiva (VIDEO)
Pas - Copyright Pixabay

Skoro svako dete želi da se nađe na Deda Mrazovoj listi dobre dece i zato se u toku godine trude, kako bi na njenom kraju dobili željno iščekivane poklone.

Međutim, nisu samo deca ta koja se raduju poklonima i činjenici da su se našli na toj čuvenoj listi. Među onima koji se cele godine trude da budu dobri, našao se i pas Džek.

Ono što je osvojilo srca korisnika društvene mreže "Tik-Tok", zapravo je Džekova reakcija u trenutku kada mu je saopšteno da je uspeo i da se, ove godine, i on nalazi na Deda Mrazovoj listi.

Malo je reći da je Džek prilično uzbuđeno reagovao, a njegova vlasnica je sve to snimila, te je klip momentalno postao viralan.

Ko može da ga ne razume? Zar postoji išta lepše od činjenice da znate da će vas, ispod jelke, ujutru sačekati zaslužene igračke i slatkiši.

Pogledajte:

@jackjackthedoodle Super excited to be on Santa Paw’s Good List! #santapaws #goodlist ♬ original sound - jillian

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike