Mačka se zaplela u kabl od lampica, pa srušila celu jelku na sebe: Video je pregledan preko 58 miliona puta, a biće ih još (VIDEO)

04.12.2022

08:45

0

Autor: Z.A.S.

Sezona "nesreća" je zvanično otvorena

Mačka se zaplela u kabl od lampica, pa srušila celu jelku na sebe: Video je pregledan preko 58 miliona puta, a biće ih još (VIDEO)
Mačka i jelka - Copyright Pixabay

Vlasnici mačaka uglavnom znaju da one nikako nisu dobra kombinacija sa jelkom. Pisali smo i o tome da jelke mogu biti i opasne po mačke, kao i koje korake bi trebalo da preduzmete da bi vaši ljubimci bili bezbedni tokom praznika.

Ipak, svake godine, kako se praznici bliže, sve više je i videa koji pokazuju da neki jednostavno nikada neće naučiti. Odnosi se i na mačke i na njihove vlasnike.

Najnoviji viralni snimak na "Tik-Toku" jednostavno je presmešan. Dok neke mace obožavaju da skaču na jelke, drugima je poseban gušt da sruše ukrase. Međutim, Tabi je uspela da sruši celu jelku.

I ne samo to, već da poklopi samu sebe jelkom koja je pala. A zapravo je samo kandžicom zapela za kabl od lampica. Naravno, pokušala je da se ispetlja, ali je time napravila samo još veći problem, pa je srušila celu jelku koja je pala direktno na nju.

Video je snimio neko od njenih vlasnika i postavio ga na "Tik-Tok", a on je ubrzo postao viralan, pa je tako lajkovan preko tri miliona puta, a pregledan čak preko 58 miliona puta.

Pogledajte ovu simpatičnu nezgodu:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike