Okitila jelku, pa je ogradila, a sve zbog - mačke: Njena reakcija je nasmejala korisnike interneta, a ni vi nećete ostati ravnodušni (VIDEO)

28.11.2022

08:33

0

Autor: Z.A.S.

Iskusni vlasnici mačaka znaju da one naprosto obožavaju da ruše jelke

Okitila jelku, pa je ogradila, a sve zbog - mačke: Njena reakcija je nasmejala korisnike interneta, a ni vi nećete ostati ravnodušni (VIDEO)
Mačka i jelka - Copyright Pixabay

Polako ali sigurno bliži se period praznika, oni najvatreniji obožavaoci već uveliko kite svoje domove, a poneko se već pobrinuo i za jelku.

Međutim, vlasnici kućnih ljubimaca, a pogotovo mačaka, znaju koliko ovo doba godine može da bude veliki problem.

Ukoliko niste imali neprijatno iskustvo sa mačkom i jelkom, onda vam verovatno nije jasno kakav problem bi mogao da se desi, ali iskusni vlasnici ovih predivnih bića znaju da mnoge mačke naprosto obožavaju da skoče na jelku i da je sa zadovoljstvom obore.

Zato se jedna tiktokerka dosetila genijalnog rešenja i odlučila da ga sa svima nama podeli. A o čemu se radi?

Naime, ona je, baš kao i svake godine, okitila jelku, ali je ovoga puta odlučila da je ogradi. Ipak, ovo idejno rešenje baš i nije oduševilo njenu mačku koja je uporno grebala šapama ogradu, pokušavajući da dođe do jelke.

Video je ubrzo postao viralan na ovoj društvenoj mreži i pregledan je preko 15 miliona puta, a mnogi vlasnici mačaka su ovoj devojci napisali da su se dobro nasmejali i poručili joj da je njena ideja genijalna.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike