Bez trunke kajanja: Mačka ukrala hranu sa stola, pa sela da jede sa slašću - njeno mljackanje nasmejalo je milione (VIDEO)

02.12.2022

08:33

0

Autor: Z.A.S.

Jede s uživanjem i preslatka je

Bez trunke kajanja: Mačka ukrala hranu sa stola, pa sela da jede sa slašću - njeno mljackanje nasmejalo je milione (VIDEO)
Mačka - Copyright Pexels

Svi obožavamo smešne i simpatične klipove u kojima glavnu ulogu imaju kućni ljubimci, a "Tik-Tok" je društvena mreža na kojoj ih definitivno uvek možete naći.

Ovoga puta pažnju nam je privukla jedna preslatka kradljivica - mačka. Nije ona uradila ništa što bilo koja druga mačka ne bi, ali jeste izmamila osmeh milionima, a sigurni smo da će i vama.

Naime, ova mala siva mačka je odlučila da se sama posluži hranom sa stola, odnosno da je, narodski rečeno, ukrade, a nakon što je to uradila zadovoljno je sela na pod i počela da jede svoj plen.

Međutim, ono što je mnoge, pa i nas, nasmejalo, jeste njeno preslatko mljackanje i uživanje u hrani. Pomislio bi čovek da će ova malecka osetiti makar trunku kajanja zbog svog čina, ali ne, ona je jela s ogromnim uživanjem.

I ko bi mogao da je krivi ili da se naljuti na nju?

Video je ubrzo postao viralan, a pregledalo ga je čak preko 19 miliona ljudi, od kojih je većina konstatovala da je ova slatkica presmešna i da ih je dobro nasmejala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike