Po njoj je nastao čuveni internet mim, a Džangrizava Mačka zarađuje milione i posle smrti

21.12.2020

10:40 >> 12:15

0

Njena mrzovoljna faca sve nas je bar jednom nasmejala

Po njoj je nastao čuveni internet mim, a Džangrizava Mačka zarađuje milione i posle smrti
Copyright Printscreen/Instagram

Dok Forbsova lista i druge liste najbogatijih ljudi na svetu svake godine uznemiri po nekog milijardera, njima je svejedno koliko novca imaju na računu. Na svetu postoji mnogo bogatih životinja. Neke su svoje bogatstvo nasledile, dok su ga druge same zaradile.

Među onima koje su ga zaradile spada mačka bogatašica čiji nam je mrzovoljni lik barem jednom izmamio osmeh na lice. Po njoj je nastao čuveni internet mim “Grumpy Cat.” Maca se zvala Tardar Sos i nažalost, uginula je pre nekih godinu i po dana.

Ipak, iako više nije među nama, Tardar Sos i dalje zarađuje. Ubrzo nakon smrti njen Instagram profil porastao je za 400.000 pratilaca. I dalje ima svoje stripove, igračke i razne animirane projekte. Možete poručiti čak i kalendar za 2021. godinu sa njenim likom. Mada, njen lik savršeno oslikava godinu koja je na izmaku.

Pored socijalnih medija, takođe je igrala glavnu ulogu u filmu “Najgori božićni dan mrzovoljne mačke”. Tada se njena vrednost navodila u visini od 100 miliona dolara, mada je njen vlasnik tvrdio da to nije sasvim tačno.

Definitivno je bila mačka milionerka, a očigledno je na njenom liku vlasnik nastavio da zarađuje i posle njene smrti.

Pročitajte još

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike