Zbog ovih pet muških grešaka žene prijateljicama govore da su im partneri loši u krevetu

21.01.2023

20:43

0

Autor: Z. A.

Zašto se ljudi stide da kažu sve partnerima sa kojima spavaju?

Zbog ovih pet muških grešaka žene prijateljicama govore da su im partneri loši u krevetu
profimedia-0257036674 - Copyright Profimedia

Da biste dosegli seksualno uživanje, morate da uskladite očekivanja sa realnošću, a mnogim parovima to teško polazi za rukom.

Kako bi oba partnera uživala u samom činu vođenja ljubavi, moraju da se razumeju, prožimaju, da jedno drugom izuste šta žele. A ovako...

Neretko zato uživa samo jedan od partnera, a partner koji nije zadovoljan žali se prijateljima ili drugaricama.

Pexels
Malo dosadan seks

Ovo su devojke prijavile kao najčešće greške svojih partnera:

Radi bokovima kao bušilica

Ako muškarac napadno vodi ljubav i njegovi bokovi dobiju „rad bušilice“, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana, autorka knjige „Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex“. Možda žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam.
Preporučuje laganiji ritam koji će ženi da donese više užitka, dodaje ona.

Ne stimuliše klitoris

Kod žena je klitoris jedan od najosetljivijih delova tela. On često ima ulogu magičnog dugmeta, a neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, tj. otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava, jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava Kler.

Profimedia
Seks

Misli da je veličina najvažnija

Od veličine penisa mnogo je važnija tehnika koju praktikuje muškarac. Ženama ni malo nije zanimljivo da joj tokom seksualnog odnosa partner kaže kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili opravdava nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog ponosa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega, najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga obavite ozbiljan razgovor sa njim, savetuje Kavana.

Misli da ona mora doživeti orgazam

Bez obzira na to koliko ste dobar ljubavnik, postoje žene koje ne mogu uvek da dosegnu maksimum sekusalnog zadovoljstva. Ukoliko vršite pritisak na partnerku, samo ćete pogoršati stvar. Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa da bi doživele orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete da uvrstite i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže Kler.

Profimedia
Seks

Hvata se za mobilni odmah nakon odnosa

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu na drugu stranu i počnu da spavaju, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim telefonom kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da telefone izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu da povrede ženske osećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje dr Kavana.

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike