Šta da tražite sa takvom osobom? Na ove sitnice obavezno obratite pažnju na prvom sastanku

07.01.2023

11:58

0

Autor: Z.A.S.

U eri interneta, mobilnih telefona i sajtova za upoznavanje, ni prvi sastanci nisu više ono što su nekad bili

Šta da tražite sa takvom osobom? Na ove sitnice obavezno obratite pažnju na prvom sastanku
Par na sastanku - Copyright Pexels

Živimo u eri mobilnih telefona, društvenih mreža, pa i sajtova za upoznavanje. Udvaranje se do te mere promenilo, da više ni ne znamo ništa o svojim romantičnim zahtevima pre nego što odemo na sastanak.

Prvi sastanci su se, upravo zbog svega ovoga, pretvorili u prvi stvarni susret. Naravno da svi žele da ostave što bolji prvi utisak, ali, ipak, određene stvari nikako ne bi trebalo da ignorišemo.

Ukoliko primetite nešto od ovoga, neka vam se odmah upali crvena lampica i dobro razmislite da li zaista imate šta da tražite pored takve osobe.

Profimedia
 

Mnogo pričaju o sebi

Ako se osoba sa kojom ste izašli na sastanak neprestano hvali svojim dostignućima do toga da želite da se ubijete, velike su šanse da će tako biti i kasnije. Ko želi da provodi sate u slušanju narcisoidnih monologa? Ovi ljudi traže publiku, a ne devojku/dečka. Bežite!

Stalno pričaju o bivšima

Kada neko stalno priča koliko mu/joj je bilo zabavno sa bivšom/im i lepim danima koje su proveli zajedno, trebalo bi da znate da su oni još vezani za njih. Osim ukoliko ne želite da vas neko povređuje pričama o svom bivšem partneru, trebalo bi da uštedite sebi vreme i da odustanete od te osobe.

Pexels
 

Nepristojni su prema konobarima

Mnogi od nas znaju kako da se ponašaju ukoliko žele da ostvare dobar prvi utisak. Ali, način na koji se ponašamo u društvu govori glasnije o našim privatnim problemima. Pažljivo obratite pažnju kako se osoba sa kojom ste izašli ponaša prema konobarima. Da li biste želeli da se zabavljate sa nekim ko se prema ljudima ophodi loše samo zato što radi u uslužnoj delatnosti? Zaobiđite ih u širokom luku.

Pokušavaju da vas “pročitaju” na osnovu horoskopskog znaka

Bilo da verujete u horoskop ili ne, ne bi trebalo da se zadržavate sa nekim ko sudi o vama, a da vas nije ni upoznao. Svako od nas je poseban na svoj način i veoma je teško upoznati nekoga ukoliko pravite pretpostavke pre toga. Kako ćete se zabavljati sa nekim ko vam ne daje šansu ni da vas upozna?

Pixabay
 

Ne vode računa o manirima za stolom

Ako vaš partner priča punih usta, umače hleb u šopsku salatu i srče dok jede supu, ne želite da znate kako mu izgleda stan. Ukoliko ne tražite nekoga ko će odbiti sve vaše prijatelje, bežite!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike