Nisu samo žene te koje brinu: Tri najveća muška straha na prvom sastanku

14.10.2022

06:10

0

Autor: Z.A.S.

Neka pitanja muče i jači pol

Nisu samo žene te koje brinu: Tri najveća muška straha na prvom sastanku
Par na sastanku - Copyright Pexels

Mnogo žena ima problem sa nepoverenjem i to iz najrazličitijih razloga. Takođe, kada je u pitanju upoznavanje sa muškarcima, teško da neka žena, u slučaju da joj se taj muškarac zaista dopada, neće imati dozu straha.

Šta ako laže, šta ako samo želi da me odvuče u krevet, šta ako...? Sve su to pitanja koja se ženama provlače kroz glavu za vreme i nakon prvog sastanka sa potencijalnim partnerom.

Međutim, kako stvari stoje, nisu žene jedine koje brinu. Naime, i muškarci imaju svoje strahove kada se upuštaju u novi ljubavni odnos.

1. Možete ga odbiti

Na prvim sastancima muškarac pokušava da pročita znakove koji govore da li ćete ga odbiti. Zato, ako želite da ga uverite da ste dovoljno zainteresovane da se viđate sa njim, uputite mu poneki zavodljivi pogled ili nežno dodirujte njegove ruke dok pričate.

Pixabay
 

2. Nije dovoljno dobar za vas

Muškarci se pomalo plaše uspešnih žena. Zato im pokažite da ste potpuno ravnopravni. Ali nikada nemojte udarati na njihov ego - to vam neće oprostiti.

Pixabay
 

3. On je samo jedan u nizu

Ako je bacio oko na vas, zna da nije jedini. Budući da su muškarci takmičarski nastrojeni, i sama pomisao da postoje drugi tipovi u vašem životu ga izluđuje. Savet: Nemojte mu reći da ste samo njegove, nego ga opustite raspitujući se o njegovom životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike