"Zaleđivanje": Novi brutalni trend u ljubavnim odnosima

27.10.2021

19:00

0

Ljubavne veze su za mnoge vrlo teške, a ono što je najgore je prelazak iz opuštene veze u zvaničnu vezu

"Zaleđivanje": Novi brutalni trend u ljubavnim odnosima
kelly-sikkema-4le7k9XVYjE-unsplash - Copyright Unsplash

Vrlo često se može dogoditi da jedan partner želi zvaničnu vezu i smatra da je nakon određenog vreme za nju, dok drugi još uvek nije spreman. Postoji velika verovatnoća da će partner koji to želi, drugoga pitati "šta smo mi sad?"

Sada za tu fazu, kažu stručnjaci, postoji novi pojam, a to je "zaleđivanje". Izraz se odnosi na nekoga ko stavlja romantičnu mogućnost na "led" odnosno zaleđuje je - partner pokazuje interes, ali se ne predaje u potpunosti.

Ovo bi moglo uzrokovati mnoge nejasnoće partneru koji je "stavljen na led" jer nema načina da tačno zna u kom pravcu ide njihov odnos.

Šta znači kada vas neko "stavi na led"? To znači da drugi partner ne prekida odnos s vama. Može se reći kako on održava isprekidan kontakt koji nije specifičan te celu vezu čini neobaveznom.

On se s vama nalazi kada on želi - njemu se sviđa da ima nekoga kraj sebe kada mu treba, ali ne želi da taj odnos bude služben, a vrlo verovatno je to zato što nije zaljubljen u vas niti vidi budućnost s vama. 

Unsplash
 

Ako ste vi taj koji je stavljen na led, vi nećete znati gde ste u toj vezi. Osim toga, u takvom odnosu ne možete ništa da planirate jer ćete u većini slučajeva zavisiti od njih. Takav odnos može biti emocionalno vrlo težak, pogotovo za partnera koji bi želeo nešto više i službenije. 

Međutim, ono najgore što se može dogoditi je da prisilite drugog partnera na vezu, jer biste na kraju mogli da budete povređeni - postoji veća verovatnoća da bi vas u određenom trenutku mogao početi da ignoriše, piše "The Sun".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike