Potrudite se za svoje najdraže: Ideje za pakovanje poklona

23.12.2021

19:42

0

Ideje za pakovanje poklona pronašli smo na društvenim mrežama i pred vama su neki od najinteresantnijih

Potrudite se za svoje najdraže: Ideje za pakovanje poklona
Unsplash

Vreme praznika je tu i nas je te kako uhvatila praznična euforija. Ukoliko se i vi radujete svim nadolazećim praznicima, sigurno već razmišljate o poklonima za najmilije. Možda ste čak neke od njih već i kupili.

Naravno, svaki poklon bi trebalo lepo i upakovati. A ukoliko vam je dosadilo standardno pakovanje u ukrasne kese ili papir, u nastavku vam predstavljamo neke nesvakidašnje ideje, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Minimalizam

Biće vam potreban običan tamni papir, kanap, grančica po želji i po koji detalj. Ovo je veoma jednostavno za izvesti, a deluje prefinjeno i jednostavno.

Održivo

Ukoliko želite da zaštitite životnu sredinu, a da u isto vreme poklonite unikatno upakovan dar, evo jedne sjajne ideje za to. Možete koristiti staru posteljinu, krpu ili materijal po želji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi.si (@hajdi.si)

Nesvakidašnje

Još jedan način da očuvate životnu sredinu i obradujete svoje najmilija na malo neobičnjiji način.

Miriše na praznike

Biće vam potreban tamni papir, kanap i sušene narandže. Za pakovanje poklona na ovaj način morate se ranije pripremiti. Iseckajte narandže na tanke kolutove, postavite ih na ubrus i ostavite da se osuše na sobnoj temperaturi. Ovo možete uraditi već danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nichole (@happy.corner.s)

Kreativno

Ukoliko vam deluje monotono da poklon umotate u običan papir, možete probuditi i dete u sebi. Na papir možete iscrtati raznorazne likove ili lepiti božićne detalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paper Lovr (@paperlovr)

Za nepripemljene

Žurite i nemate vremena da kupite ukrasni papir? Nikakav problem! Iskoristite običan beli papir (možete i onaj koji dobijamo uz obuću).

Umotajte poklon, zavežite šarenim ili običnim kanapom i dodajte ukras po želji. To može biti mašna, suvi cvetić ili list iz bašte.

Tako jednostavno

Predstavljamo još jedan održiv, jednostavan i neobičan način pakovanja poklona.

 

BONUS VIDEO:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi