"Želimo da uzmemo trofej da zadovoljimo i nas, a i naše navijače"

23.05.2021

11:05 >> 10:45

0

Očekivanja fudbalera Partizana pred finale Kupa Srbije

"Želimo da uzmemo trofej da zadovoljimo i nas, a i naše navijače"
Copyright MN Press

Fubaleri Partizana Filip Holender, Aleksandar Šćekić, Slobodan Urošević, Svetozar Marković i Nemanja Jović nadaju se pobedi svog tima u finalu Kupa Srbije. Utakmica za trofej igra se 25. maja od 19.00 na stadionu “Rajko Mitić”, a sastaju se večiti rivali.

– Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja – rekao je Filip Holender za klupski sajt.

Slobodan Urošević nada se dobroj utakmici, ali i trofeju.

Pročitajte još

– Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo svi na rezultat – rekao je Urošević.

Aleksandar Šćekić smatra da neće biti lako, ali da je bez obzira na sve cilj jasan.

– Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana – ističe Šćekić.

Svetozar Marković kaže da su očekivanja, kao i svakom drugom igraču i treneru- pobeda.

– Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine. Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje – izjavio je Marković.

Mladi Nemanja Jović takođe najavljuje trijumf.

– Sigurno da je jak derbi, da se igra veoma motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo. Normalno se spremam, kao i uvek. Tu smo, fokusirani smo. Odmaramo ovde pred utakmicu, fokusirani smo maksimalno. Jedva čekamo derbi – ističe Jović.

S obzirom na to da nije došlo do popuštanja mera, koje se tiču okupljanja na sportskim priredbama, i ova utakmica će se igrati bez prisustva publike.

– Za mene je negativno, smatram i za sve saigrače, ali moramo da prihvatimo. Već duže vreme je tako, ali ja volim sa navijačima da igram, jedva čekam da budu navijači, nadam se što pre – poručuje Holender.

Derbi bez navijača nije isto što i derbi sa navijačima, navodi Marković.

– Već smo malo i zaboravili kako je sa navijačima, tako da bismo voleli da su navijači tu sa nama, ali takva je situacija. Jedva čekamo da se vrate na stadion –  naglasio je Marković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike