Slavni Amerikanac veruje u Đokovića: Ovo nije kraj Novakove dominacije!

18.04.2024

11:05

0

Srbin se ne predaje i toga su svesni svi

Slavni Amerikanac veruje u Đokovića: Ovo nije kraj Novakove dominacije!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Novak Đoković nema trofej od početka nove sezone, ali to ne brine bivšeg trenera Serene Vilijams Rika Maćija. Amerikanac je uveren da će najbolji teniser svih vremena i dalje biti značajan faktor kada je reč o mastersima i gren slemovima.

- Ne, ovo nikako nije kraj Novakove dominacije. Možda neće biti tako dominantan kao ranije, jer je prošle godine osvojio tri od četiri grend slem titule, a na Vimbldonu je izgubio od Alkaraza u pet setova pošto je prvi dobio sa 6:1 - kaže Maći.

Tanjug/AP
 

 

Prema njegovima rečima, Nole će nastaviti sa osvajanjem najvećih trofeja.

- Da li će Novak uraditi ono što je u 2023? Ne verujem. Da li će biti dominantan? Ne. Može li da bude i dalje jedan od najboljih na svetu? Da. Hoće li i dalje osvajati grend slemove? Apsolutno. Ljudi ne shvataju da ono što on radi sa 36 godine je bez presedana. On i dalje dominira u nekom stepenu. Nikada nismo videli tako nešto u tim godinama - dodao je Rik.

Profimedia
 

 

Nova generacija šampiona je stigla i tu nema dileme, a toga je svestan i srpski as.

- Zato je Novak GOAT. Ipak, na kraju dana, godine se ne mogu pobediti. Imate novog šerifa u gradu, tu su Alkaraz i Siner. Ovi momci znaju da mogu da ga pobede, ali za sada, Novak neće nikuda i dalje ga vidim kako osvaja nekoliko grend slemova pre nego što konačno kaže, e sad je kraj - zaključio je Maći. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike